2777
2789
ببخشید مگه چند تا دستگاه هست این که شما رفتی درجه چنده درجه بندی داره؟

طول موج داره مثلا ما دستپاه من با دول موج  الکساندرایته من وقتی رفتم اونجا کل بدنم رو انجام داد خود دستپاه اینجوری بود ک با توحه ب ضخیم بودن هر قسمت درجه میذاشت بعد خود اون نانومه ازم میپرسید ک چقد گزگز میکنه چقد درد داره با توجه ب حرفای منم تنظیمش میکرد خودش من خودم جاهایی ک خیلی زمخت بودن دستگاه ک میذاشت باور کن صدای سوزوندنش میومد حتی بوی مو سوخته 😂😂😂من حال میکردم ک ریششونو سوزونده راحت میشم ازشون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طول موج داره مثلا ما دستپاه من با دول موج  الکساندرایته من وقتی رفتم اونجا کل بدنم رو انجام داد ...

منم با ژیلت میزنم اذیتم خیلی یه روزه در میان سیخ سیخی میشه درد داره واقعا ؟

منم با ژیلت میزنم اذیتم خیلی یه روزه در میان سیخ سیخی میشه درد داره واقعا ؟

من همه چیو امتحان کردم حتی اپیلاسیون رو ولی خب بخوام حقیقت رو بگم لیزر دردش بیشتره از همه ولی خوبیش همینه هم پوست رو شفافتر میکنه بویژه اونایی ک پرمو هستن یا موهاشون زمخت و مشکیه هم اینکه ی روشیه دائمیه ریشه مو سوخته میشه من تحقیق زیادی کردم کندلا از همه بهتره از نظر تحقیقاتی اما دستگاه من الکس داییود رافائل با طول موج الکساندرایت هستش حالا من جلسه اولم بوده اگر تا اخر میرفتم و میدیدم نتیجه رو کامل میتونستم دستگاه خودمو بهت پیشنهاد کنم الان بنطرم هم دستگاه منو سرچ کن هم کندلا و بقیه نتیجه اخر رو از رو مقایسه اینا انتخاب کن