2777
2789
عنوان

ترخدا بیایید کمک😢بچه بد خواب

417 بازدید | 29 پست

سلام دوستان بچه ام داره دو سالش میشه هنوز تو گهواره میخوابه اونم با بدختی سه ساعت تکونش میدم لالایی میخونم تا قبل این شیرشم باید کامل میخورد الان دیگه کم کم میخوام شیر شبشم قطع کنم اما نشدنیه، کلافه شدم خواب ندارم الانم بیداره چون یهو با صدا بیدار شد و کلا دیگه نخوابید، روی زمین اصلا نمیخوابه باید هی تا صبح هم تکونش بدم، مشکل خاصی هم نداره دنبال مشکلی نباشید فقطبد خوابه، به نظرتون کامل از شیر بگیرمش درست میشه؟ دو ساله نخوابیدم اصلا حتی یک ساعت عمیق نخوابیدم

الا یا اهل العالم،من حسین را دوست دارم♥️

من نمی‌دونم چرا مادرها اینقدر مقاومت میکنن در برابر قطع شیر شبانه کودک در سه چهار ماهگی 

این یه کار اشتباهت 

دومیش هم گهواره تا الان... این بچه الان باید تو اتاق خودش جدا و تو تخت بخوابه نه گهواره!!! 

دیگه تکونش نده یه دقیقه...از بس تکون میدی نمیخوابه

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بد عادتش کردی. دختر منم تا یک سالگی با راه رفتن میخوابوندمش ،یعنی دیگه پا و کمر نداشتم.

کم کم با تکون دادن رو پام عادتش دادم. بعدم جلو تی وی تو بغلم.

سعی کن ترکش بدی . بعد که موفق شدی از شیر بگیرش

narssis سابقم. کاربریم بالا نمیاد.

آخییی واقعا بی خوابی واسه مادرا سخته.‌ پسر من ۱۱ شب‌ تا ۱۱ صبح تخت میخوابه.  ۴ سالشه.از نوزادی خوابش خوب بود.

من کلا رو‌پام عادتش دادم .گهواره م راحته، چرا بیدار میشه همش

دوسالشه هنوز شیر میدیش ؟؟؟؟ و تو گهواره گذاشتیش ؟؟؟؟  یه هفته بی خوابی بکش بزار رو زمین بخوابه& ...

عزیزم شما شرایط بچه منو میدونی که این حرفا رو میزنی

من نمی‌دونم چرا مادرها اینقدر مقاومت میکنن در برابر قطع شیر شبانه کودک در سه چهار ماهگی  این ی ...

خبر داری چقدر تلاش کردم شیر شب رو بگیرم؟ نه، پس لطفا اگر کمک نمیکنید جواب تاپیک ندین مرسی، من خودم اول میگفتم مامانا مجبورن تو گهواره بخوابونن، بعدا فهمیدم بعله گاهی شرایط بچه مجبورت میکنه

خبر داری چقدر تلاش کردم شیر شب رو بگیرم؟ نه، پس لطفا اگر کمک نمیکنید جواب تاپیک ندین مرسی، من خودم ا ...

پس درست تلاش نکردی 

همیشه بچه ها از گرسنگی بیدار نمیشن....

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖
آخییی واقعا بی خوابی واسه مادرا سخته.‌ پسر من ۱۱ شب‌ تا ۱۱ صبح تخت میخوابه.  ۴ سالشه.از نوزادی ...

نمیدونم، از همون اول بد خواب نبود رو زمین خوب میخوابید از بس همه گفتن اوه بچه اش چه خوب و راحت رو زمین میخوابه بدبخت شدم بعدش گهواره ای شد

بد عادتش کردی. دختر منم تا یک سالگی با راه رفتن میخوابوندمش ،یعنی دیگه پا و کمر نداشتم. کم کم با تک ...

به هیچ عنوان تلاش نمیکنه بخوابه به هیچ عنوان، صد سال بذارمش رو پا جلو تی وی نمیخوابه

عزیزم شما شرایط بچه منو میدونی که این حرفا رو میزنی

خب شما میگی مشکلی نداره  وقتی مشکل نداره پس خودت عادتش دادی منم بچه دارم ۳ تا هم بزرگ کردم تازه اونم دوقلو که سختیا خودشو داره هم از پستونک گرفتم هم از شیر هم از رو پا تکون دادن مثلا من به بچم یاد میدم تو گهواره بخوابه بچه   که نمیدونه تا کی بخوابه تو گهواره پس خودم کم کم شروع میکنم به گرفتش اول از ظهر شروع کن تا بد شبو ازش بگیری 

به هیچ عنوان تلاش نمیکنه بخوابه به هیچ عنوان، صد سال بذارمش رو پا جلو تی وی نمیخوابه

بزار کامل خسته بشه . انقد باهاش بازی کن و خستش کن تا خودش خوابش بگیره. باور کن سرسخت تر از بچه ی خودم ندیدم. ولی بالاخره مدل خوابش تغییر کرد. اصلا گهواره رو جمع کن که نبینش. 

باور کن میتونی. فقط کمی زمان میبره

narssis سابقم. کاربریم بالا نمیاد.
بزار کامل خسته بشه . انقد باهاش بازی کن و خستش کن تا خودش خوابش بگیره. باور کن سرسخت تر از بچه ی خود ...

صبح تا شب بازی میکنه خسته نمیشه، اگر بخواد رو زمین بدون هیچی بخوابع باید سه ساعت شیر بهش بدم که نمیخوام انقدر شیر بخوره چون دارم از شیر میگیرمش، اول باید کامل از شیر بگیرمش با کمک گهواره بعد از گهواره بگیرمش، چون بدون شیر اصلا نمیخوابه به هیچ عنوان

خب شما میگی مشکلی نداره  وقتی مشکل نداره پس خودت عادتش دادی منم بچه دارم ۳ تا هم بزرگ کردم تازه ...

خب دقیقا چطوری، الان من نمیگم صبح تا شب داره شیر میخوره ولی شب برای خواب زیاد میاد سراغم، اگر نذارم تو گهواره ولم نمیکنه روانی میشم، دیگه اینا دست من نبوده بچه ها رو نمیشه مقایسه کرد شاید مثل شما سه چهار تا بچه قلقشون بهتر باشه تا یه بچه