2777
2789

چند وقت پیش یه نفر بهم زنگ زد گفت کارتو بستم، باید5میلیون بدی تا باز کنم؟😐 🥴🥴🥴 

راست میگه یعنی؟ این چیزا حقیقت داره؟ 😐 🥴🥴🥴 

چند وقته سر همین استرس گرفتم پلک چشمم میپره 

اون خطمم هم کلا خاموش کردم

نمیدونم چیکار کنم 😞 😩 تو رو خدا با منطق جواب بدید، میشه کسی زندگمو طلسم کرده باشه؟!؟ 😐 🥴🥴🥴 

قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص ، مشخص نمی کند او کیست؛ مشخص می کند شما کیستید...

بعضی اوقات اره میشه مثلا یه کاغذ مچاله شده که توش دعا باشه تو خونت پیدا کنی یا لباست ببینی یه قسمتش سیاه شده ( عمدی سیاه کرده باشن و با شستن پاک بشه ) یا تو رخت و خواب و لباسات سوزن پیدا کنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه عزیزم این احمقی ک این گفته باید ی پولی بده ک کارت ببنده اونم طلسم بیستر از ۵میلیونی ک از تو خواسته باید پول بده بعد این خر نفهم ی عالمه پول داده. کارت و ببنده ک واسه باز کردنش ۵میلیون پول گیرش بیاد😂

لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه
اخه عزیزم این احمقی ک این گفته باید ی پولی بده ک کارت ببنده اونم طلسم بیستر از ۵میلیونی ک از تو خواس ...

ادعا داشت که خودش بلده و این کار رو می کنه. 

قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص ، مشخص نمی کند او کیست؛ مشخص می کند شما کیستید...

ی بار یکی برگشت ب من گفت تو ی چیزی هست ک از خوشکلی و خوشیات میدزده هر وقت خوشحالی گند میزنه ب خوشحالیت البته این اخریی ی جورایی هم جور در میومد چون همه خوشیام زودی میره ولی گفتم ب درک 

لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه
ادعا داشت که خودش بلده و این کار رو می کنه. 

ن بابا غلط زیادی کرده عزیزم اونی هم ک خودش این کاره اس بلید هزینه کنه اگه قرار بود همه ادمای این کاره ب هر کی رسیدن اینجوری کنن ک الان همه بیچاره بودیم میگفتی من کلا کار نمیخوام خوب کردی بستی

بعضی اوقات اره میشه مثلا یه کاغذ مچاله شده که توش دعا باشه تو خونت پیدا کنی یا لباست ببینی یه قسمتش ...

لباس؟؟ برا من شده یعنی طلسم بوده؟؟؟؟؟

کاربری دست دو نفره دوستان                                                       ‌.         

تاپیکش تعطیل شد 

گفتم که 

یکی مثل همین استارتر اومد زندگی منم خراب کرد!!!

من فقط دلم به حال نامزد اون اقا میسوزه 

میدونم بفهمه دنیا رو سرش اوار میشه

اسی هم. باید تاوان کار اشتباهش پس بده 

آوار شده رو زندگی یه نفر دیگه 

الکی که نیس!

اهدای عضو.....اهدای زندگی ❤