2777
2789
عنوان

تو رو خدا اگه سگ و گربه دارین با خودتون نبرین مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 61 پست
ببخشیدا چقدر نفهم بودن که سگشونو اورده بودن 

آره خاک تو سرش کنن مامان من همونجا به خالم گف یک جوری که عروس عقده ای و احمقش بفهمه گفت من اگه میدونستم قراره سگ و بیارین تو خونتون اگه میمردم هم نمبومدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوستم یه مدت جوگیر شده بود سگ گرفته بود

ازش شنیدم ک رو پد دسشویی میکنن،خب حیوون ک خودشو نمیشوره با همون حالت همه جا میچرخه و میشینه

بعد چند وقت فروختش گف خونمون بو شاش گرفته😑😐

وقتی تو بحث جوابتو نمیدم ینی دایورتی رو چپ ترین قسمت بدنم😁😗
وای تو ایران یعنی🤕

بلییی بالا شهریاااا خیلی مخشون تاپ داره به مولا فکر نمیکردم 

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       
خاک بر سر جهان سوم و.... تو اروپاش ازین غلط ها نمیکنن  ک تو ایران.... سگ بازی و ... هم از ...

از مد میفته؟۱۴۰۰ سال پیش یزید سگ باز و میمون باز بوده. حماقت هیچ وقت از مد نمیره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

میگف رابطه دارم؟؟؟😦😦

بلیییی 

واییی بخدا یعنی میری تو پارک ورزش کنی 

۵۰ نفرن ۱۰۰ سگ تو خارج اصلاااا نی

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       

سگ نجسه... هرچقدرم که بشورن و‌ واکسینه اش کنن 

من خیلی هم دوسشون دارم تو باغ هم داریم بهترین غذاها و کنسانتره و کنسرو و غذای خشک و... هم میخوره مرتب چکاب و واکسن و... ولی بلافاصله بعد از دست زدن بهش دستامونو میشوریم و لباس بچه هامو عوض میکنم! تا خونه اومدیم هم میبرمشون حمام! 

ولی سگ نجسه!!! وقتی خدا گفته نجسه یعنی هست...و هیچ جوره تمیز نمیشه...

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖
از مد میفته؟۱۴۰۰ سال پیش یزید سگ باز و میمون باز بوده. حماقت هیچ وقت از مد نمیره

سگ بازی یه کار زشت و ننگین بوده

الان شده نماد باکلاسی😂👎🏻

وقتی تو بحث جوابتو نمیدم ینی دایورتی رو چپ ترین قسمت بدنم😁😗
خاک بر سر جهان سوم و.... تو اروپاش ازین غلط ها نمیکنن  ک تو ایران.... سگ بازی و ... هم از ...

تو خارررج من یه نفر ندیدم سگ داشته باشه تو خیابدن یا تو مهمونی باشه هم تو خونشون است