2777
2789

سلام همه خوبین؟

اینجا کسی پشت کنکوری بوده که بعد چند سال قبول بشه اون رشته ای که میخواد؟؟؟ لطفا بگین من خیلی استرس دارم دومین کنکورمه میترسم بازم قبول نشم بمونم..😭😭😭😭

به قول چارلی چاپلین: زندگی شاید اون جشنی نباشه که آرزوشو میکردی، ولی حالا که دعوت شدی تا میتونی زیبا برقص ❤😌

عزیزم نترس هرچقد خوندی باور داشته باش ک قبول میشی...و سعی کن تو این مدت فقط استرس و ترسو کنترل کنی...تجسم قبل خاب کن ک دانشگاه مورد علاقتی و رشتع مورد علاقتو میخونی

اینو بدون تا همیشه تو قلبم میمونیs💖R

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیدم کسی که پشت کنکور بوده و رسیده به چیزی که خواسته...از پزشکی و دندان بگیر تا پرستاری و علوم آزمایشگاهی...اما خب خودم....امسال خیلی کم کاری کردم..بی برنامگی کار دستم داد 

منم مث توام دومین سالمه. همینه حالم

وااای انشالا قبول بشیم خیییلی استرم دارم امروز ازمون سنجش دادم خوب نبودم..حالم بده😭😭

به قول چارلی چاپلین: زندگی شاید اون جشنی نباشه که آرزوشو میکردی، ولی حالا که دعوت شدی تا میتونی زیبا برقص ❤😌

دیدم کسی که پشت کنکور بوده و رسیده به چیزی که خواسته...از پزشکی و دندان بگیر تا پرستاری و علوم آزمای ...

اره منم مشکم این بود نمیخوندم وگرنه اگه بخونم خوب میارم. کلی الان دیره تازه، حوصله ندارم یه سال دیگه هم بشیم .. اطرافیان سرکوفت میزنن😣

آره من کنکور 99اولین کنکور بود و پشت کنکور موندم و۱۴۰۰قبول شدم

آفرین.. موفق باشی عزیزم برام دعا کن لطفا

من مادر کنکورم امسال پنجمی حالم افتضاح دوس دارم بمیرم یه سال واقعا بخونی بدون شل کردن وازمون بدی تست زیاد بزنی یک سال عالیه من خودم 5سال موندم فقط ادای کنکوریارو دراوردم

من مادر کنکورم امسال پنجمی حالم افتضاح دوس دارم بمیرم یه سال واقعا بخونی بدون شل کردن وازمون بدی تست ...

وااای عزیزم میفهمم چی میگی، ولی نارحت نباش اینطوری نگو.. بالاخره شاید استعداد و هنرت تو یه حوزه دیگه باشه.

وااای انشالا قبول بشیم خیییلی استرم دارم امروز ازمون سنجش دادم خوب نبودم..حالم بده😭😭

استرس نداشته باش منم دارم سعی میکنم که کم کنم استرس رو چون واقعا کار دست آدم میده...تنها کاری که باید بکنیم اینه که فقط منفی نزنیم اون سوالهایی که شک داریم جواب ندیم اخرشم اون تستایی که زدیو چک کن ...با خودت بگو اوکیه..دنیا به آخر نمیرسه ..تمام تلاشتو بکن ولی استرس واقعا کار دست آدم میده ...امیدوارم قبول شیم امسال واقعا 

استرس نداشته باش منم دارم سعی میکنم که کم کنم استرس رو چون واقعا کار دست آدم میده...تنها کاری که بای ...

همچنین گلم..ممنون😘

اره منم مشکم این بود نمیخوندم وگرنه اگه بخونم خوب میارم. کلی الان دیره تازه، حوصله ندارم یه سال دیگه ...

بی برنامگی و امروز و فردا کردن باعث میشن آدم نخونه فک کنه وقت هست...بعدش یهو به خودش بیاد ببینه دیگه نه راه پس داره نه پیش...منم همین چند روز پیش بهم گفتن دیگه نمون پشت...پدر مادرمم اگه امسال بمونم واقعا ناامید میشن ازم...ینی همین الانشم درباره پشت کنکور موندم حرف میزنم یهو یه حالت ناراضی میگیرن به خودشون...

ولی اهمیت نمیدم..امسال اگه رشته خوبی قبول نشدم..بازم شاید بمونم پشت...اما خدا کنه قبول بشیم

بی برنامگی و امروز و فردا کردن باعث میشن آدم نخونه فک کنه وقت هست...بعدش یهو به خودش بیاد ببینه دیگه ...

آره بخدا منم همین وصعه.. خیلی خودم اذیت میشم.. مامان بابام چیزی نمیگن ولی مشخصه که دوست ندارن بمونم.. ولی خودمم راضی نیستم که هر دانشگاهی برم.. خدا کنه هردوتامون قبول شیم.. 😍😘 درخواست دوستی میدم بعد کنکور به هم بگیم چی شد.🥰شایدم هر دو پشت موندیم..😅 (خدانکنه)