2777
2789
عنوان

سقط تو هفته های اول

125 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

من سر چهارهفته و دوروز تست بتا دادم و بتام ۴۲ بود اما دوروز بعدش ماهیانه ام شروع شد و دیگه فهمیدم بارداریم منتفیه

سه روز پیش مجدد تست بتا دادم بتام زیر دو بود

به نظرتون سقط چهار هفته و چهارروز میتونه بقایا داشته باشه؟

آخه سونو ندادم

لازمه به نظرتون؟

حال من خوب است اما با تو بهتر میشوم ...

نه بابا  بارداری شیمیایی اتفاق افتاده برات اونکه بچه تشکیل نمیشه که بقایاهم داسته باشه

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا  بارداری شیمیایی اتفاق افتاده برات اونکه بچه تشکیل نمیشه که بقایاهم داسته باشه

خودمم میگم شیمیایی بوده

اما تمشب یهو استرس گرفتم نکنه بقایایی چیزی داشته باشه

خودمم میگم شیمیایی بوده اما تمشب یهو استرس گرفتم نکنه بقایایی چیزی داشته باشه

خب بتاتم ک زیر ۲ شده

این یعنی بقایا نداری

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

سلام میدونم نا احت میشی عزیزم ولی میشه راجب سقطت توضیح بدی، درد هم داشتی؟ دکتر چی گفت بهت؟ من برای بار دوم انتقال جنین دادم و منفی شدم به تجربیاتت نیاز دارم لطفا برام توضیح بده 😢 ان شاءالله خدابهت اولاد سالمو صالح بده

ممنون میشم برای مادرشدنم صلوات بفرستید❤خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد......... و بالاخره در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ منم مادر شدم و نام شورانگیز مادر، به منم تعلق گرفت خدایاشکرت😭😭
سلام میدونم نا احت میشی عزیزم ولی میشه راجب سقطت توضیح بدی، درد هم داشتی؟ دکتر چی گفت بهت؟ من برای ب ...

سلام

هرچند خیلی وقت گذشته از سوالتون

اما نه دردی نداشت، یعنی چیزی حس نکردم

احتمالا بهرداری شیمیایی بوده 

امیدوارم خدا برترین مصلحتش رو برات رقم بزنه عزیزم

هرچیزی زمان خودش رو داره، توکل بر خدا