2777
2789

سلام دوستان. من دوروزه اضطراب  خیییلی شدیدگرفتم با تنگی نفس حالت تهوع دلپیچه شدید،بیقراری و...

قبلاسابقش روداشتم وحالادوباره برگشتی.دکترمتخصصم که الان بهش دسترسی ندارم دکترعمومی اینوبهم داد.سرچ کردم ودیدم خیلی عوارض داره میتزسم بعدا بدتر بشمالبته بهویی هم حالمو خوب کرده فعلا،لطفا اگه تجربه یااطلاعاتی دارین دریغ نکنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه تجربتو برام بگی من خیلی میترسم که الان اثرکنه ولی بعدش بدتر بشم یابهش وابسته بشم شدید

تو فکر اعتیادش نباش فعلا،،، ببین من اولین دفعه که خوردم البته قبلش هیچ قرص ارام بخشی نخورده بودم،، مثلا الان ساعت 9 شب باشه خوردم بلافاصله خوابیدم تا فردا ساعت 11

و مقداری بیخیال میشی چیزی اذیتت نمیکنه کلا حس خوبی یه