2777
2789
عنوان

تری گلیسیرید بالا و اقدام بارداری

312 بازدید | 5 پست

سلام دوستان لطفا راهنمایی میکنید. من قدم ۱۷۴ وزنم ۷۰ خیلی اضافه وزن ندارم اما آزمایش دادم تری گلیسیریدم ۴۶۹ بود خیلی بالا من ورزش میکنم مراقب تغذیه هم هستم ، چون میخوام اقدام کنم گویا نمی تونم دارو برای کاهش مصرف کنم ، از دکتر رژیم گرفتم ، اما خوب خیلی زمانبر هست. کسی هست مثل من بوده باشه . چی کار کنم زود بیاد پایین خیلی ناراحتم چون میخواستم اقدام بارداری کنم.

رژیم غذایی تون بده ، باید عوض کنی ، سرخ کردنی و‌فست فود و چربی رو کم کن 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
رژیم غذایی تون بده ، باید عوض کنی ، سرخ کردنی و‌فست فود و چربی رو کم کن 

باور کن خیلی خیلی کم فست بود میخورم، نمی گم رژیم خیلی اصولی و سالم اما تقریبا نرمال بخاطر همین شوک شدم از آزمایش و واقعا الان نمی دونم چی کار کنم دیگه بیشتر ا این رعایت بخوام بکنم علنا نباید چیزی بخورم، ناراحتیم برای اینه که دارو نمی شه مصرف کرد وگرنه با دارو زودتر کنترل میشد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن خیلی خیلی کم فست بود میخورم، نمی گم رژیم خیلی اصولی و سالم اما تقریبا نرمال بخاطر همین شوک ش ...

چربی گوشت چطور ؟ اونو هم میگیری ؟ یا چربی های مرغ ها رو ؟ قشنگ با چاقو برشون دار ، 

کدو قلمی و کلم بروکلی شب ها بخار پز کن بخور به جای شام

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
باید از گوشت بوقلمون استفاده کنم. ممنون از راهنماییتون ❤️

خواهش میکنم عزیزم بله عالیه ، من همیشه قاطی گوشتم چرخ میکنم