2777
2789
عنوان

چی بگم بهش🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 18 پست
میگم به سلیقه و معیار خوده طرف بستگی داره😄 مثلا من خودم دوس دارم همسرم بلندتر از من باشه اکثرا کفش ...

اره منم بهش گفتم.. واقعا همینطورع که میگی این چیزا همش سلیقه ایی هست.. 

بهش کفتم ببین قبل از تو زوج هایی بودن که باچنین اختلاف قدی ازدواج کردن الانم هست، در اینده هم خواهد بود پس تو اولین یا اخرین کسی نیستی که میخوای با کسی که تقریبا15سانت ازت کوتاه تره ازدواج کنی و اصلاا اشکالی هم نداره

دیگه نمیدونم خووب راهنماییش کردم یا نه🤦🏻‍♀️😅

ولی خودش میگفت اخلاق درک و فهم اینا مهم تره به نظرم.. دخترعاقلیه نسبت به سنی که دارع

😍
میگم به سلیقه و معیار خوده طرف بستگی داره😄 مثلا من خودم دوس دارم همسرم بلندتر از من باشه اکثرا کفش ...

چرا پاشنه دار نمی پوشی مگه چه اشکالی بلندترش بشی؟ مگه شوهرت مثل شوهر هُما( نقی)  توو فیلم پایتخته حساسه؟ 😄

😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.