زرنگ_خانم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 8 عنوان کلاس 115 بازدید | 11 پست سلام به همگی من می خوان کلاس کنکور بگیرم . میشه از تجربیاتتون بگید و بهترین دبیر ها رو معرفی کنید . خودم شیرازم می خوام یا اینجا باشه حضوری برم یا آنلاین باشه پیشاپیش ممنون برای جواباتون 1401/03/27 | 17:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
2021taraneh عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 4315 من اصفهانم کلاس حضوری گرفتم ولی آنلاین هم هست و چه رشته ای هستی؟ از مشاور کمک بگیر اگه تجربی هستی زیست علوی خوبه بقیه رو تحقیق کن دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد
beutifulgirl عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 3756 کلاسای کنکور اکثرا به درد نمیخورن و خیلی تاثیر خوبی ندارن اگه میتونی یه مدرسه خوب برو که دبیراش خوب باشه یا مثلا کلاسای آلا هم که حالت ویدیو آموزشی دارن خیلی خوبن
setilaaaaaa عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 1563 من فقط آنلاین میشناسمزیست کلاسینو همدانیشیمی تاملند بابایی یا کلاسینو مرادیفیزیک تاملند یحیوی یا کلاسینو عربشاهیریاضی تاملند ملاک پور یا کلاسینو آریان حیدری
زرنگ_خانم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 8 ماز یه پکیج داره آموزش و آزمون و اینا خیلی گرونه ولی الان تخفیف زده ولی نمی دونم خوبه یا نه
setilaaaaaa عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 1563 ماز یه پکیج داره آموزش و آزمون و اینا خیلی گرونه ولی الان تخفیف زده ولی نمی دونم خوبه یا نه نه نه نه گول ماز رو نخور🤦🏻♀️
زرنگ_خانم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 8 نه نه نه گول ماز رو نخور🤦🏻♀️ شما استفاده کردید ؟ خوب نبود ؟ اخه خیلی تعریفشو شنیدم ولی میترسم بخرم پشیمون بشم
setilaaaaaa عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 1563 شما استفاده کردید ؟ خوب نبود ؟ اخه خیلی تعریفشو شنیدم ولی میترسم بخرم پشیمون بشم تا وقتی یه موسسه خوب مثل تاملند یا کلاسینوبا این اساتید هستواقعا چرا ماز؟برادرم سال آخر زیست ماز رو گرفت ک میگن بهترین درسش همون زیستهخیلیی پشیمون شداز اواسط سال رفت کلاسینو زیست همدانی رو شرکت کرد
زرنگ_خانم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 8 تا وقتی یه موسسه خوب مثل تاملند یا کلاسینو با این اساتید هست واقعا چرا ماز؟برادرم سال آخر زیست ماز ... اها ایشون راضی بودن از کلاسشون ؟ هزینه هاش چقدره ؟ من قصد داشتم حضوری برم تو شهرمون این قیمتش نظرمو جلب کرد .
آماریس عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 3223 کلاس کنکور مضخرفه حتی از پسر عموم ک رتبه برتر کنکور بود پرسیدمم همینو گفت غیر ممکن زمان میبره ...
setilaaaaaa عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 1563 اها ایشون راضی بودن از کلاسشون ؟ هزینه هاش چقدره ؟ من قصد داشتم حضوری برم تو شهرمون این قیمتش نظرمو ... بسته ای که گذاشتن اساتید خوبشون نیستن متاسفانهگول بسته هاشونو نخوریکی از دوستای من شیراز حضوری میرفت تو یه آموزشگاه الان کلاسای آنلاین رو دیده میگه تاملند و کلاسینو اساتیدشون بهترن و کل کلاساش رو آنلاین گرفته امسالبرادر من ک اصلا راضی نبود از ماز