2777
2789
عنوان

جواب خواهرشوهر مو چی بدم بنظرتون

597 بازدید | 38 پست

شوهرم مسموم شده بود بردمش دکتر با وجود که خودمم حال نداشتم ولی همه جوره بهش رسیدگی کردم صبح مادرشوهرم زنگ زده میگه فلانی گفته بچو رو با حال خرتب نشونده پشت ماشین برده دکتر یعنی خواهر شوهرم گفته که من شوهرمو با حال خراب بردم دکتر منم گفتم اگر ببرم اینجور اگر نبرم میگن چرا نبرده دکتر خیلی حالم گرفته شده خیلی گریه کردمون خودمم مریضبودم بخدا ولی خودمو ننداختم همه جوره هوای شوهرمو داشتم بهش رسیدگی کردم الان طلبکارم شدن چرا مریض بوده گذاشتی رانندگی کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگفتی با فرغون نمیتونستم ببرمش که بچم نبود که بزارمش تو کالسکه

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
مثله همسر من اونم وقتی مریضه خودش رانندگی میکنه البته بگم ما تور داریم

حالش اونقدرا بد نبود که نتونه رانندگی کنه صبحم مادرشوهرم زنگ زده بهش صبحونه دادی بخوره ابمیوه دادی انگار من بچشون شکنجه میکنم گفتم هر چی دکتر گفته لازم بوده دادمش

میگه باید زنگ میزد ما میومدیم میبردیمش 

زنگم میزدی یه درد سر دیگه ...میگفتی اگه زود زود حال داداشتو میپرسیدی خودت خبر دار میشدی بعدشم عزیزم من اومدم زنگ بزنما داداشت نزاشت

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

میگفتی بچه تو قنداقه

من جات بودم میگفتم اون منو برد دکتر من اونو نبردم تا بیشتر بسوزن..بعدم میگفتی اگه بچه بود زن نمیگرفت

جای مردان سیاست بنشانید درخت!!!تا هوا تازه شود...
زنگم میزدی یه درد سر دیگه ...میگفتی اگه زود زود حال داداشتو میپرسیدی خودت خبر دار میشدی بعدشم عزیزم ...

بخدا شوهرم جواب تلفناشم نمیدهداز بس شر خودش میدونه شوهرم محلش نمیذاره الکی شلوغش میکنه

میگفتی بچه تو قنداقه من جات بودم میگفتم اون منو برد دکتر من اونو نبردم تا بیشتر بسوزن..بعدم میگفتی ...

دقیقا عین بچه ها باهاش رفتار میکنند بیشتر وقتا شوهرم میگه مامان بسه من چهل سالمه بچه نیستم

کلا خواهرشوهرم فتنه س میخاد برا من شر درست کنه میلینه پدر شوهر مادرشوهرم حساسن 

ببین عمه ی من ک خاله ی همسرمم میشه خیلی حرف بم میپرونه....خاطره ی خوشی نمونده بود واسم..یسری میاد شهرمون مادر شوهرم خونمون بود..زنگ میزنه ک کجایی ک بیام مادر شوهرم اینا داشتن میرفتن خونه ی برادر شوهرم...بعد گفت اونجا میریم ....وقتی قط کرد گفت اِالان عمت میگه بیایید دنبالم بیاد خونتون..

(با خنده گفت)منم با خنده جواب دادم..نه من نه شوهرم ازش خوشمون نمیاد..گرچند همسرم حرفمو تایید نکرد..ولی با این جواب دیگه تکرار نکرد.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
میگفتی بچه تو قنداقه من جات بودم میگفتم اون منو برد دکتر من اونو نبردم تا بیشتر بسوزن..بعدم میگفتی ...

دلم میسوزه هیچ کس ندارم از درد میمردم کسی نبود حالمو بپرسه الان برا شوعرم همه کارم کردم بازم خانواده ش زبون دارن اذیت میکنن