2777
2789

دوست صمیمیم با چندتا از همکلاسیامون که من فقط در حد خوش بش و جایی دیدنی سلام علیک دارم دوره انداخته بودم چهار نفرن خونه دو نفرشون عصرونه رفتن حالا ده روز پیش من از مشهد اومدم دوست صمیمیم گفت آره صبح خونه‌ی اونا رفته بودیم و گفتن بعدازظهر می‌خوام برم فلان جا ینی خونه ی ما گفتن آره ماام خیلی دوست داریم خونه ی اونا بیاییم و دفع بعد دوره خونه اونا تو باهاش هماهنگ کن ینی خونه ی من حالا دوستم به من گفت منم اون موقع واقعا خسته مسافرت و مهمون بودم و هفته بعدش امتحان داشتم گفتم حالا بذار امتخانمو بدم خودم میگم یه روز باز یه بار دیگه پیام داد گفت کی بیاییم گفتم هنوز امتحانمو ندادم امروز باز پیام داده اینا میگن بریم گفتم من دوتا دیگه امتحانام مونده بعدم خودمم این هفته همه اش جایی دعوت دارم خونمون مرتب نیس بعدم به من چه خودشون دوره انداختن اصلا من صنم خاصی باهاشون ندارم که بخوام دعوتشون کنم دوجا رفتن به من نگفتن حالا بیان خونه من 

خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

دوستون یکم بدش اومد که باز گفتم امتحان دارم خب بابا شما برید یه جا دیگه دوره منم دعوت کنید من یکم آشنا بشم بعد بیایید خونه ما دوراتون زدید حالام بیایید خونه ما به من چه بعدم من چهارشنبه امتحان دارم خونمون بهم ریخته است فردا خالم میخواد بیاد بعدازظهرام خونه مادر بزرگم میرم فعلا حوصله مهمون ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا تو این گرونی با کسیم که رودرواسی دارم باید چند نوع میوه و تخمه و شیرینی بذارم الان یکم دستمون تنگه هی پیام میدم ما میخوایم بیاییم خب برید جای دیگه منم دعوت کنید نه که خودتون دعوت کنید خونه من

اگه دوست نداری یا برات سخته قطع ارتباط کن با دوستت 

دوستم و که خیلیم دوسش دارم خودش تنها بود میگفتم همین الان بیاد با اون سه نفر دیگه صنمی ندارم

اگ ازشون خوشت میاد ک میتونی همراهشون بشی ،ولی از من نصیحت اگ انرژی منفی بهت میدن و بدت میاد ازشون و ...

خیلی خوشم نمیاد ولی از کارشون خوشم نیومد خب برید جای دیگه منم دعوت کنید یکی دوبار ن که همه جا رفتید بی من حالا خودتون دعوت کردید خونه ما

دوستم و که خیلیم دوسش دارم خودش تنها بود میگفتم همین الان بیاد با اون سه نفر دیگه صنمی ندارم

بهش بگو همینو 

بگو من با تو راحتم با اونا خیلی راحت نیستم راستش

🥰🌱خدا روزی رسان بی انتهای من است💕🌸
بهش بگو همینو  بگو من با تو راحتم با اونا خیلی راحت نیستم راستش

یکی دو بار بسته بهش گفتما میگه وای ن خوبن و بیاییم خونه شما عصر بابا به من چه اخه

ب دوستت رک بگو ک حوصله دوره با بقیه رو نداری..بعدش وقتی دوراشونو زدن یاد تو افتادن

بگم ناراحت میشه خودشون باید شعورشون برسه