2777
2789

نرو سر کتاب و دعا نویس

اگر سنگینی و گره افتاده شک داری بیا تاپیک اخرم

قدرت فقط  خداست

خیلیا تو نی نی سایت با قران گشایش کردن حتی اگر دشمن داشتن طلسم و سحر و هرچییی سرچ کنی کلی تاپیک میاد

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکی می‌شناختم ک شمارش گم کرده بودم دیروز تو یه سایتی شمارش دیدم بعدقبلا رفتم پیشش چون از چند نفر دعا گرفته بودم نمیدونم ج میده یانه تهرانپارس تو تهرانه خواستید،شمارش میدم

تو رو خدا بزرگ شین

خجالت بکشین

اینا همش خرافاته

مگه دانشگاه نرفتین

ای خدااااا 

خرافاتی نباشین

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

این نی نی یار ها کجان 😭😭😭

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
[QUOTE=241468320]من شماره سید عباس ایلام و دارم[/QUOTE عزیزم درخواست دادم ک اطفا شماره رو بفرستی

۰۹۳۸۳۰۰۴۱۲۹این شماره.واتس اپ پیام بده نوبت برات میزاره و هماهنگ میکنه

بخدا کاربر قدیمیم  (کدبانو ۷۳ ) . انگار نی نی سایت زندانه حتما باید سابقه دار باشی که بتونی حرف بزنی 😄