2777
2789

من انجام دادم گلم

خیلی تغییر واضحی نمیکنید؛ کمی پوست جمع میشه؛ البته برای پف زیرچشم خوبه بنظرم

اونم به مدت ۷ تا ۸ ماه؛ بعدش دوباره برمیگرده

تازه شنیدم بیشتر از ۵ بار در طول زندگیتونم نمیتونید استفاده کنید

من یه جلسه رفتم دیگه کنسلش کردم

الان لیفت شقیقه گونه و ۰۰۰ به روش جراحی خیلی خوبه چون تو موهاست جای بخیه و مشخص نمیشه

ولی باید ببینی انتظارت از این لیزر چیه

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انجام دادم گلم خیلی تغییر واضحی نمیکنید؛ کمی پوست جمع میشه؛ البته برای پف زیرچشم خوبه بنظرم اون ...

مرسی عزیزم راستش نمیدونم دلم میخواست یه کار جوانسازی انجام بدم بهم گفتند هایفو خوبه قبلا دو سه باری بوتاکس خط اخم کرده بودم که خیلی هم راضی بودم 

مرسی عزیزم راستش نمیدونم دلم میخواست یه کار جوانسازی انجام بدم بهم گفتند هایفو خوبه قبلا دو سه باری ...

برای جوانساز

جالپرو خیلی خوبه؛ با سرنگ های ظریف به قسمت های مهم صورت تزریق میشه و صورت حالت شاداب تری میگیره

قرص های کلاژن ساز هم خوبن ولی باید مرتب سه ماهی حداقل مصرف کنی تا نتیجه بگیری

البته دقیق باید ببینی چندسالتونه و پوستتون چه نیازی داره

کرم های آبرسان و مرطوب کننده و ضدآفتابم که باید جزو روتینت باشه

برای جوانساز جالپرو خیلی خوبه؛ با سرنگ های ظریف به قسمت های مهم صورت تزریق میشه و صورت حالت شاداب ت ...

میخواستم قرصهای کلاژن ساز سفارش بدم برام از خارج بیارن ولی ترسیدم چاق کننده باشه

میخواستم قرصهای کلاژن ساز سفارش بدم برام از خارج بیارن ولی ترسیدم چاق کننده باشه

از چاق کنندگیشون خبری ندارم

ولی گرونم هستنا😁

از چاق کنندگیشون خبری ندارم ولی گرونم هستنا😁

اگه واقعا اثر داشته باشن اشکالی نداره من ترجیح میدم به تزریق و جراحی و اینا

تا حالا فقط بوتاکس پیشونی کردم ولی همونم با اکراه انجام دادم و میترسم

اگه واقعا اثر داشته باشن اشکالی نداره من ترجیح میدم به تزریق و جراحی و اینا تا حالا فقط بوتاکس پیشو ...

چند سالته؟

مشکل پوستیت چیه دقیقن؟

چند سالته؟ مشکل پوستیت چیه دقیقن؟

36 سالمه و مشکل منافذ باز پوست دارم یکمی هم حس میکنم دارم دچار افتادگی پوست میشم. کرمهای شب و روزم رو استفاده میکنم ولی خب حس میکنم اونجور که باید اثر نداره

36 سالمه و مشکل منافذ باز پوست دارم یکمی هم حس میکنم دارم دچار افتادگی پوست میشم. کرمهای شب و روزم ر ...

کرم ویتامین سی ؛ سی گل بخر؛ شب ها موقع خواب که تاریکه بزن؛ در طول روزم ضدآفتاب بزن

جالپرو که گفتم خوب لیفت میکنه منتها فک کنم حدود ۴ به بالا قیمتش باشه تازه اونم باید ۶ ماهی یکبار تمدید کنی اگه پولش مهم نیست خیلی خوبه

سعی کن مرتب آب بخوری؛ 

منم منافذ باز دارم ؛ یه بار رفتم دکتر یه محلول دست ساز بهم داد فک کنم گلیسیرین و یه محلول الکلی دیگه قاطیش بود خیلی خوب بود

حتمن یه ویزیت کمکت میکنه

موفق باشی ‌گلم 💚

من تو کلینیک لیانا انجام دادم کلا هم قیمتاشون و هم خدماتشون عالیه  ایدی پیجشو میزارم حتما ی ...

وای خانم دکتر عباسی رو شما هم میشناسین منو خواهرم چند ساله پیشوت میریم حتی مامانمم برای هایفو هاشون بردم کارش حرف نداره بهترینهههه❤️‍🔥❤️‍🔥