2777
2789
عنوان

خانما، شوهرم پول نمیده بهــم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1063 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر مسخره. به نظر من برو بیرون خرید ته پولت رو هزینه کن. البته نمیدونم چقدره ها. زیاد از حر هم هزینه نکن. بعد بیا خونه بشین به گریه که اره ابروم رفت. طرف گفت اینقدر پول نداشتم. بعد هم با مردی که اینطوری رفتار میکنه اصلا و ابدا در مورد پس اندازت روراست نباش. 

نگران هزینه ها نباش. اول باید درست میکردیش بعد باردار میشدی که خب مهم نیست. 

در مورد عروسی هم گوشی رو بردار به پدرشوهرت زنگ بزن ازش نظر بخواه که برای عروسی ها چیکار کنم. بگو من چیزی به ذهنم نمیرسه شما پیشنهادتون چیه. اگر نیام لخاطر لباس نداشتن به کسی برنخوره. اخه من سختمه با این لباسها. هر چیم گفت بگو با این لباسها سختمه و بعد نرو. 

هر روز هم در مورد پول نداشتن حرف نزن. بشین مجموع خرجهات رو توی کاغذ لیست کن و حساب کن ماهانه چقدر پول احتیاج داری بعد کاغذ رو به شوهرت نشون بده و به یه رقم منطقی برای هزینه ها تو ماه برسید که پول ماهانه بهت بده. 

هز مبلغی هم گفت برای شروع قبول کن و یه چند وقت باهاش بساز. بعد کم کم برو تو فاز افزایشش

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
منظورش عیدی هامه،بعد اونم یارانه و معیشت

چه اشتباهی کردی اگه تو عقد دیدی خسیسه و باهاش ازدواج کردی و بدتر از همه بچه دارم شدی

تا اخرعمرت همینه سرپول تمام موهاتو سفید میکنه بچه هم بیاد که دیگه بدتر

فقط از خدا صبر ایوب برات میخوام

[QUOTE=241418245]ن،پول عیدی هام یا یارانمو  عزیز من فقط یه چیز بهت بگم وقتی رفتین خونه بابات بشین همون جا به بابات بگو بابا ببخشید میشه بهم ول بدیی میخام برم لباس بگیرم آخه من هنوز خونه شمام نه خونه شوهر 

خیلی سخته

بعضی از مردها فقط نر هستن نه مرد

مردی که زنش رو برا ی پول دادن ذله میکنه و مایحتاج اولیه اش رو تامین نمیکنه که مرد نیست

زن باردار لباس لازم داره

وسایل میخواد

پول دکتر میده حداقل؟

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.

قشنگ جلو بابات فاتحه این مردک هسیس رو بگیر بعدش عزیزم بهش بگو خر جات دو روز دیگه بچه میخاد بدنیا بیاد هم محض رضای خدا دو سه میلیون دستم پول  باشه انتر اگه یه وقتی اتفاقی افتاد تو نبودی منبتونم برم دکتر