2777
2789
عنوان

بارداری دوقلو و محدودیت رشد جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 7229 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نمیدونم ولی تو فامیل داریم دوقلوهایی که یه قل کوچکتر بوده نگران نباش به سلامتی بیان تو آغوشت

آره شنیدم منم ، اصلاااااا مهم نیست برام تپل باشن و .... فقط سالم باشن ، مشکل‌های مغزی و جسمی نداشته باشن

اینقدر ضعیف شدم بخاطر بارداری دوقلویی که همش نگران سالم بودنشون هستم

آره شنیدم منم ، اصلاااااا مهم نیست برام تپل باشن و .... فقط سالم باشن ، مشکل‌های مغزی و جسمی نداشته ...

نگران نباش هممون تو بارداری ضعیف شدیم یه دوقلو داریم دختر وپسر الان شش سالشون وقتی بدنیا اومدن دختر کلا صورتش کج بود پسر چون پاش تو صورت اون بودش چند روز اول کج بود تا صاف شدش

مامانشون انقد غصه میخوردش الان سالم وشیطونن دخترم هیچ مشکلی نداره 

نگران نباش

نگران نباش هممون تو بارداری ضعیف شدیم یه دوقلو داریم دختر وپسر الان شش سالشون وقتی بدنیا اومدن دختر ...

واقعا؟ خداروشکر سالمن🥰 مال منم دختر پسرن 

مرسی عزیز از دلداریت😘😘😘😘

اسی چقدر وزن خودت رفته بالا این مدت؟ منم دوقلو باردارم ده  هفته هستم یک کیلو وزنم بالا رفته ، ش ...

مبارک باشه 🥰🥰🥰🥰

هنوز خیلی زوده برای اضافه وزن عزیزم

من تا الان ۱۱ کیلو اضافه کردم

سلام‌عزیز شرمنده اینقدر سرم شلوغه وقت چت ندارم😅 بچه هام ۳۴ هفته بدنیا اومدن و ۱۲ روز دستگاه رفتن و ...

وای خیلی خوشخال شدم بسلامتی، منم دوقلو باردارم هفته ۱۲ امم،لاغر شدم،ویاراتون چی بود؟قرصی خوردین برا دوقلو؟؟ان تی جنسیت دقیق بهت گفت؟