2777
2789
عنوان

🥰🥰🥰ایده ی سالگرد ازدواج 🥰🥰🥰

604 بازدید | 35 پست

بچه ها( من مامان بابام  رو بچه ها صدا میزنم)  :)

.

من نامزدمو بعد ۴ ماه میخوام ببینم...😋

و احتمالا حوالی سالگرد ازدواجمون باشه..

و من قراره برم شهرشون...

طبقه پایین خونه اشون خالیه..و وقتایی که من اونجام...پایین میخوابیم..

حالا هیچ ایده ی جدیدی به ذهنم نمیرسه که برا سالگرد اجرا کنم (توی دوران دوستی خیلی سوپرایزش میکردم به خاطر همین میدونه من اهل این کارام)😵‍💫

بهم ایده بدید که چی بخرم و چیکار کنم..

و اینم بگم که همسرم خیلی سخت پسنده 🥴

یکم شیطنتو سرکار گذاشتن هم چاشنی ایده هاتون بکنید لطفا..

اذیت کردنش بهم مزه میده 😁🤪

میدونم سرچ کنم ایده های زیادی میاد..اما قدیمی شدن🥲

ی بادکنک پراب کن وقتی ازدراومد تو زارت خالی شه روش

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه تفاهمی یه هفته بعد هم سالگرد ازدواج ماس میخوام سومرایز کنم ولی چون همسرم از هر چیزی یه ایرادی میگیره از طرفی هم میگم لیاقت نداره بیخیال

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

بنظرم یه لباس کوتاه و شیک بردار با خودت ببر ،قشنگ ترین ارایشم اون شب انجام بده .به یه بهونه ای بفرستش بیرون از خونه تو اون تایم خونه رو دیزاین کن با شمع و چنتا بادکنک(بنظرم این وسایلو برای اینکه نفهمه میتونی از اینجا بخری ببری) اگر خواستی میتونی کیکم از قنادیای اونجا سفارش بدی فقط از قبل باهاشون هماهنگ کن و اگر بتونن برات بفرستن در خونه که عالی میشه.وقتی نامزدت اومد تو پشت در وایسا بزار بیاد تو بعد با عشوه برو سمتش مابقی چیزارو دیگ نیاز نیست من بگم خودت بهتر میدونی😂.

کادوام بسته به بودجت داره و علاقه اون شخص 

ولی سعی کن چیزیو بخری براش که ندارتش و خیلی دوسش داره

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤
😂😂😂عاخ عاخ عاخ....از آبم بدش میاااد...این عالیه 😘

نزنه هممونو فوش بده😆😆😆😆

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
بنظرم یه لباس کوتاه و شیک بردار با خودت ببر ،قشنگ ترین ارایشم اون شب انجام بده .به یه بهونه ای بفرست ...

😍😍😍😍مرسییییییی....

بقیه اش منشوری میشه...خودم گرفتم فهوای کلامتو😋

نزنه هممونو فوش بده😆😆😆😆

یه بار از توالت میومد بیرون...چراغای پذیرایی هم خاموش...یهو پریدم جلوش گفتم پخخخ..

همچین یه کشیده خوردم که اشکم در اومد...

واکنش دفاعیش بود طفلی...ولی بد زد😁😁😁