2777
2789

سلام بچه ها این تاپیکو زدم تا هر چی راجع به جوشام داستان داشتم بهتون بگم....

خب من اولا که جوش میزدم از پیشونیم شروع شد که برای دوران بلوغ بود و خیلیم ریز بود اما یهویی به شدت این جوشا زیاد شد و بزرگ و دردناک شدن و جاشون هم سیاه میشد...هر چی ماسک خونگی و ماسک خیارو یخ و قرص آسپرین و ...هم میزدم هیچ تاثیری نداشت...

خلاصه رفتم دکتر...بهم داروهای ضعیفی مثل آزیترومایسین داد و کلیندامایسین اینارو داد و یه مدت استفاده کردم و دیگه هیییییچ جوشی رو پیشونیم نموند...یه جلسه دیگه ام رفتم برا لکه ها یه چنتا چیز میز داد مثل کرم آزلادرم که دیگه پوستم عین آینه شده بود...گذشت و من دیگه دکتر نرفتم و بعد از ۸ ماه دوباره شروع کردم به جوش زدن و هزااااار برابر شدید تر هم رو پیشونیم هم گونه هام همههههه جا...همونقدر درناک و بزرگ و آزار دهنده...دوباره رفتم پیش همون دکترم و این بار برام نورم اسکین نوشت...همون راکوتان ایرانی...خوردم و خوب شد اما بازم بعد چند ماه شدیییید جوش زدم ...خلاصه تا یکسال تقریبا دیگه بیخیال جوشام شدم و اعتماد به نفسم به شدت اومده بو‌د پایین تا اینکه دوباره رفتم دکتر...این بار دکترمو عوض کردم...همه ی سوابق پزشکیمو به دکترم توضیح دادم و همه ی داروها و چیزایی که مصرف کردمو نشونش دادم...اول برام آزمایش نوشت و بعد باز برام راکوتان تجویز کرد و گفت این بار باید خیلی دقیق بخورم و هی بیام پیش دکتر...خلاصه راکوتانو خوردم و تو بیست روز اول صورتم ده برابر افتضاح شد و جوشام برون ریزی شدیدی داشت اما هرچی گذشت بهترو بهتر شد...و هی رفتم دکتر و مقدار قرصامو کم و کم و کمتر کرد و الان هیچ جوشی ندارم خداروشکر...

نتیجه ی اخلاقی:::::::::::یک اگه جوشاتون غیر عادیه حتما حتما حتما به پزشک مراجعه کنید....دو اگه جوش میزنید این ماسکای خونگیو بیخیال شید جان من...سه اگه دکتر هم رفتید پیش یه دکتر خوب برید و حتما حتما حتما ادامه بدید.دیدید که بزرگترین دلیل اینکه جوشام مقاوم شدن بخاطر تکمیل نکردن دوره ام بود‌...چهار سوابق پزشکیتونو به دکترتون نشون بدید حتما اگه قبلا درمانی انجام دادید....پنج از راکوتان نترسید هر دارویی عوارض خودشو داره اما برای مشکل شما لااازمه و این که خوردید یهویی قطع نکنید و آروم آروم قطعش کنید...

امیدوارم مفید بوده باشه...💙

هفته ی بعد کنکورم میام...یه مدت نیستم...😬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط هفته ای یه دونه راکوتان خوردم 

اونم ده تا دونه بیشتر نبود 

الان یه ماهه که نخوردم 

انقده چشمام خشک شد و لبام ترکید که نگو 

من ۳۵سالمه 

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

سلام عزیزدلم خیلی ممنون که وقت گذاشتی و برامون از تجربیاتت نوشتی خداروشکر که بهتر شدی

مرسی عزیزم خواهش میکنم کاری نکردم😍😍😍💙

هفته ی بعد کنکورم میام...یه مدت نیستم...😬