2777
2789
عنوان

هدیه به بچه هام ندادن...

682 بازدید | 28 پست

سلام دوستان شبتون بخیر

وقتی دخترم بدنیا اومد‌ کلی طلا و....هدیه بهش دادن خانواده شوهرم

ولی برای دوتا پسرام هیچی ندادن حتی یه شیرینی نیاوردن خیلییی ذهنم درگیرشه هنوز که هنوز چند وقت یبار یادم میفته بنظرتون بهشون بگم غیر مستقیم؟خیلی دوس دارم بدونم دلیلش چی بود

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وا...چراباید بهشون بگی؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا...چراباید بهشون بگی؟

نمیخوام که بگم چرا ندادین دوست دارم بدونم چرا ندادن رسمشون این فقط به بچه اول میدن...فقط به دخترا هدیه میدن چجوره قضیه اش؟وگرنه اگه مبخواستم بگم چرا ندادین خب این سه ۴سال میگفتم بهشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعضی ها فقط برای اولی کادو میارن...خونه اول ...بچه اول...شما هم‌چیزی نگو... برای اونها تلافی کن

برای غریبه ها دیدم بچه هرچندمشون باشه کادو دادن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیخوام که بگم چرا ندادین دوست دارم بدونم چرا ندادن رسمشون این فقط به بچه اول میدن...فقط به دخترا هد ...

اصلا به روی‌خودت نیار....دخترتو‌مثل پرنسس بزرگ‌کن پسراتم مثل شاهزاده....دنبال هیچکدوم از اینا هم نباش..

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
معمولا فقط واسه بچه اول کادو میارن 

ما خودمون برای هر تعداد بچه باشه هدیه میدیم 

همسرم اینا خانوادش دیدم برای دخترعموهاش و...بچه دوم و سوم هم بوده هدیه دادن

فامیلای شوهرمم به پسرام هدیه دادن فقط پدرشوهر و مادرشوهرم بهشون هدیه ندادن حتی برادرشوهرم داد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلا به روی‌خودت نیار....دخترتو‌مثل پرنسس بزرگ‌کن پسراتم مثل شاهزاده....دنبال هیچکدوم از اینا هم نبا ...

نمیدونم والا هرچند وقت یکبار یادم میفته ذهنم ددگیرش میشه

بعد خیلیم با هم صمیمی و خوب هستیم عید و روز دختر و تولد خودم و شوهرم و بچه ها و...همیشه کادو میدن ولی فقط موندم چرا هبچی نیاوردن حتی بیمارستان اومدن یه شیرینی نیاوردن

درصورتیکه خیلیم پولدارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای غریبه ها دیدم بچه هرچندمشون باشه کادو دادن

خب ادم ذهنش درگیر میشه...اما بیان نکنی بهتره..چون حرف حرف میاره ..یه جاهایی از زندگیتو نبش قبر می کنند که خودت هم یادت نیست...فقط شما هم‌متقابلا تلافی کن مثل خودشون باش....حرف باد هواست عمل کن ....

لطفا زیر ۳۵سال ریپلای نکنه ...متشکرم
خب ادم ذهنش درگیر میشه...اما بیان نکنی بهتره..چون حرف حرف میاره ..یه جاهایی از زندگیتو نبش قبر می کن ...

مثلا خواهرشوهرم اون موقع مجرد بود الان من باید پیش بچه دومش نرم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم والا هرچند وقت یکبار یادم میفته ذهنم ددگیرش میشه بعد خیلیم با هم صمیمی و خوب هستیم عید و رو ...

حالا اینقدر نگو‌ذهن مارو هم درگی میکنی...شاخکای کنجکاویمون کم کم دارن تکون میخورن😂