بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
میشه از رشتتون بگید اینک از پزشکی سبک تره؟ میتونید کنارش ب زندگیتون برسید تفریح و اینجور چیزا پزش ...
حقا که هرکی گفته پزشکی سخته راست گفته... سرشار از علاقه ام باشی باز اخرش عین جنازه میوفتی رو تخت. من با اینکه ازه اول راهشم ولی بعضی شب ها اصلا نمیفهمم چطور خوابم میبره