2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هوا خیلی گرمه با اتوبوس سخته ولی بازم اگه مسیر ها رو میخوای بدونی نرم افزار نشان رو نصب کن همه مسیرا رو نشون میده

آنجا که تو نفس میکشی کمی   آن طرف‌تر زیر همین آسمان من از عشقت نفسم بند آمده است و نمی‌دانی!!    

پارک ملت که باید از درب حرم طرف شهدا بیای بیرون اتوبوس های مخصوص حرم سوار بشی بری پایانه شهدا از اونجا هم خط 38.1 سوار بشی میره پایانه ازادی که میشه پارک ملت.

الماس شرق هم دقیق خط از شهدا نمی دونم ولی میتونی سوار خط 38 بشی دقت کن که یک دیگه نداره بری میدون امام حسین پیاده بشی بری اونور خیابان با تاکسی‌ یک کورس یا خط الماس شرق داره بپرسی سوار‌بشی ولی این جوری حداقل ۳ تا خط اتوبوس باید عوض کنی سخته یک تاکسی بگیر یا اسنپ میگن قیمت هاش کمتره

عزیزم هوا خیلی گرمه با اتوبوس سخته ولی بازم اگه مسیر ها رو میخوای بدونی نرم افزار نشان رو نصب کن همه ...

عزیزم‌ میدونی حدود قیمت چقدره برا تاکسی؟این رفیقمون میگه ۲۰۰تومنه هزینه تاکسی

عزیزم‌ میدونی حدود قیمت چقدره برا تاکسی؟این رفیقمون میگه ۲۰۰تومنه هزینه تاکسی

نمی‌دونم دقیق ولی خوب نرخ کرایه ها هم گرونه 

آنجا که تو نفس میکشی کمی   آن طرف‌تر زیر همین آسمان من از عشقت نفسم بند آمده است و نمی‌دانی!!    
چهارراه خسروی هستیم.نمیدونم کجاس دقیق

منم زیاد بلد نیستم از چهارراه خسروی یه اتوبوس هست که میره پارک ولی شماره خطش و نمیدونم الماس شرقم از اون طرف بلد نیستم چطوری میره ببخشید من از خیابون امام رضا به پارک فقط بلدن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام عزیزم شما گفته بودید ک پسرتون وسایلارو ردیف میکرده میشه بدونم چ چیزایی برای چ مدت اینکارومیکرد

دخترم عزیزم.تمام اسباب بازیای کوچیکش.وسایل اشپزخونه ای که داشت عروسکای کوچولوش...تا ۴ ۵ سالگیش قطاری میچید دور فرش.از ۵ تا ۸ سالگی هم میچید یه قسمت خونه برا عروسکاش خونه میساخت.مثلا اینجا اشپزخونس اینجا هاله اینجا دستشوییه.. بعد دیگه نچید