2777
2789

یک ماه دیگه عروسی داداشمه

یک ماهه به شوهرم میگم برو ریشه دندونت رو بکش درستش کن زشته تو عروسی می خندی دندون نداری فقط گفت باشه منم صبوری کردم تا امروز دیگه طاقتم نیومد بحثمون شد اونم اول از همه زنگ زد به بابام پرش کرد بعد مادرش اومد مغازه جلو مادرش از من بد گفت

عصری هم مامانم زنگ‌زد هرچی به دهنش رسید گفت چونکه بابام بهش گفته بود با شوهرم بحثم شده

خیلی ناراحتم یک لحظه هم نخواستن خودشون رو بزارن جای من

مامان و بابام بدون اینکه حرف های من  رو بشنون قضاوتم کردن و پشت شوهرمو گرفتن

خیلی احساس تنهایی میکنم خیلی ناراحتم

الهی

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتون مسائل زندگیتونو میزارید کف دست خانوادتون؟ 

شوهرت خیلی اشتباه کرد همین چیزاست که باعث شروع دخالت میشه وقتی هم دخالت شروع بشه زندگی کم کم به نخ بند میشه چون تو بخوای آروم باشیو بگزری بقیه نمیزارن

مشکله توعه وقتی شوهرت به خودش ارزش نمیده مهم نیس چرا برای تو مهمه الکی دعواتون شده مردم چه دغدغه هایی دارن

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
 خودتون مسائل زندگیتونو میزارید کف دست خانوادتون؟  شوهرت خیلی اشتباه کرد همین چیزاست که ...

دقیقا

به همین خاطر بیشتر ازش ناراحتم بهش گفتم خیلی آدم ضعیفی هستی که خودت نمیتونی مسئله رو حل کنی جای خانواده ام رو میکشی وسط

حق داری ناراحت باشی😔😔

ولی خب نمیدونی همسرت  چه حرفهایی  و چه جوری به پدرت انتقال داده

البته که کار همیرت خیلیییی اشتباه بوده

به نظرم اصلابه همسرت نگو مامانت زنگ زده شوهرت پر رو میشه فکر میکنه از این به بعد هر چی شدبره به پدرت  بگه

چند روز شد برو خودت با مادرت با ارامش صحبت کن و براشوت نوضیح بده که توقع همچین رفتاری رو ازشون نداشتی و باید پشت شما باشن(حتما با ارامش حتمااا مطرح کن)

برام مهمه چون من خیلی یه این چیزا اهمیت میدم 

شوهر من دندوناش زرده یکمم سیاهی دارم گفتم برو جرم‌گیری خودشم واسه جشنمون جشن خودمون نرفت بیخیالش شدم ارزش نداره تو میگی برادرت

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
حق داری ناراحت باشی😔😔 ولی خب نمیدونی همسرت  چه حرفهایی  و چه جوری به پدرت انتقال داده ...

من خیلی وقته با خانواده ام حرفی نمی زنم هیچوقت درکم نمیکنن 

شوهرمم اون جوری که خودش دوست داره براشون تعریف میکنه که منو مقصربدونن و سرزنشم کنن