2777
2789
چه زیاد... من یه مدت تو فکر دختردارشدن بودم درمورد خرح و مخارجش میپرسیدم دور و اطرافم همه گفتن ماهی ...

بستگی داره ، من فقط مولفیکس میگیرم ، که سایز ۴ الان شده ۱۷۵ ، چون زود به زود عوضش میکنم مصرفم بالاست 

همه جوری میتونین هزینه کنید ، به قول بعضی از کاربرا میشه حتی کهنه کرد که پول پوشک ندین  

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
عه جدی؟ وای چقدر خوشحال شدم والا خستم از پوشک کردن و شستنش تو دستشویی😑 عزیزم باید براش قصری بخرم؟ ...

مال من رو ست حمامشون بود ولی اصلا ازش خوششون نمیومد گفتم شاید از مدلشه عوض کردم مدل صندلی خریدم بازم بی فایده بود

ولی برای خیلی بچه ها کاربردیه

حالا نمیدونم نی نی شما خوشش بیاد یا نه

سنگ دستشویی هم واسه بزرگسال طراحی شده اینا پاهاشون درد میگیره با اینحال بچه های من ترجیحشون خود سرویس بود تا قصری

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عالی چقدر طول کشید؟ درک میکرد؟

اره گلم همکاری میکرد تقریبا سه ماه طول کشید درس روری ک ۲۱ ماهه شد شروع کرد به گفتن ک خداروشکر تا الان ک دوسال و سه ماهشه نه تو خونه جیش کرده ن شب ادراری داره...بنظرم قبل دوسالگی همکاریشون خوبه اگ بتونی بگیری ک خودتم راحتی....ولی واقعا صبر و حوصله فولادین میخواد

İyi ki sevmişim seni
اره گلم همکاری میکرد تقریبا سه ماه طول کشید درس روری ک ۲۱ ماهه شد شروع کرد به گفتن ک خداروشکر تا الا ...

عزیزم زمانیکه نمیگفت جیش خودت تند تند میبردیش دستشویی؟ فاصله سرویس بردنت چقدر بود مثلا هر ربع ساعت یا هر نیم ساعت چقدر؟

عزیزم زمانیکه نمیگفت جیش خودت تند تند میبردیش دستشویی؟ فاصله سرویس بردنت چقدر بود مثلا هر ربع ساعت ی ...

اره گلم هریه ساعت خودم میبروم حتی شده بود رو پاهاش آب ولرم میریختم مجبورش میکردم جیش کنه..همون یه ساعت یه بار خوبه ولی اگ ویدی مایعات خورد برسونش نیم ساعت یه بار...و اینکه اولا شبا پوشکش میکرد بعد ابنکه خوابید ولی مثلا بعد یه ماه دیگ پوشک شبم نکردم و شبا نصف شب یه بار میبردم جیش میکرد صبحم بیدار میشد فوری میبردم جیش میکرد...یکی دوبار ببر ببین همکاری میکنه 

İyi ki sevmişim seni
نشد ریپلایت کنم.   @خانم_دارچینی     آخ قربون دهنت مردا بی چشم و رو تر از اینی ه ...

اره خودتونو واسه مردا اصلا به زحمت نندازین

اخرشم میگن میخواست نکنی

ینی نه فقط شوهر من و شما ها

همشون همینن👏😐

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍