2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا .سرچی موقع زایمان هم قهر بودی

وسطای بارداری شوهرم شروع کرد به خیانتو... کتکمم میزد میگفت بچه ای که از تو باشه برا چیمه... میزد تو کمرمو.. راه به راه سیلی میزد... ( خودشو خانوادش مجبورم کردن باردار بشم) دیگه رفتم خونه بابام...  تو زایمانم کمی کامپوت.. اورد برام دیگه چون دیروقت بود گرستارا نذاشتن بچه رو ببینه دیگه رفت.. هرچی بهش گفتم بیاد بچه رو ببینه نیومد منم دیگه تا 3 ماه نذاشتم بچمو ببینه... دیگه   عکس بچمو  از پرفایلم دیده بود عاشقش شده بود میخواست بچرو ببینه دیگه با داداشش اومد دنبالم بچرو دید هی گرفت بوسش کردو... میخواست بزور ببرش😐  دیگه چند بار اودو رفت که راضی شدم برگردم بخاطر بچه.  خداروشکر من روحیم قوی بود افسردگی بعد زایمان آنچنانی نگرفتم

من یه مامان آرمی هستم و۲۶سالمه😇تیکر تاریخ خرید ماشینمونه🤏
  وسطای بارداری شوهرم شروع کرد به خیانتو... کتکمم میزد میگفت بچه ای که از تو باشه برا چیم ...

چقدر سخته بوده .حالا من فکر میکردم برا تمام زن و شوهر ها اون روزها باید بهترین روزهای عمرش  باشه .ولی چقدر روزهای سخت و پر استرس پشت سر گذاشتی .من فکر میکنم تنها جایی که همسرم باید پیشم باشه هوامو داشته باشه موقع زایمان 

چقدر سخته بوده .حالا من فکر میکردم برا تمام زن و شوهر ها اون روزها باید بهترین روزهای عمرش  باش ...

اره درسته بد ترین روزای عمرم بود... 

من یه مامان آرمی هستم و۲۶سالمه😇تیکر تاریخ خرید ماشینمونه🤏

سلام من ۲۰ ام فروردین حامله ۸ ماهه بودم که پسرم رو از دست دادم بخاطر فشار خون ...و بعد چهل روز دوباره باردار شدم.  دنیا رو سرم خراب شده فکر میکنم این بچم هم مثل همون بشه 

منم همچنین اولین پسرم 1سالو8ماه بودباردارشدم دومین بچم ب دنیااومدچون مشکل ریه داشت فوت کرد تو11ماهگی بعدبچه سومموتو2سالگیش باردار شدم الان 7ماهشه سه تاشم سزارین یعنی تو21سالگی تا27سالگی سه تازاییدم