2777
2789
عنوان

بیاید عکس مو خودتون یا دختراتون بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 43193 بازدید | 339 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکارمیکنی انقدر براقن؟ هرچی واسه موهات استفاده میکنی یا کردیو لطفا بگو بهم عزیزمم

چشم😘تقریبا ماهی دو بار قبل از حموم روغن نارگیل میزنم تا یکی دو ساعت ماهی دو بار آب برنج، شامپو و ماسک موی بعد از حموم هلث نوشن استفاده میکنم و اسپری ضد حرارت بیول، تو کل عمرم هم نهایتا چهار الی پنج بار اتو مو یا سشوار کشیدم، همین💗

چو رسی به کوه سینا "اَرَني" مگو و بگذر***که نیرزد این تمنا به جواب "لن تراني"
واسه منم همین قدره دقیقا بلندیش و لخته ولی میخوام همینطوری براق و پر بشه  چیکارمیکنی واسه موه ...

پس مو قشنگی خودت😍😍پر پشتی موهای من ارثیه عزیزم، ولی برای پرپشت شدن فکر کنم مکمل بیشتر جواب باشه تا محصولات موضعی، برای براقیش واقعیت نمیدونم تاثیر کدوم محصوله😂همه محصولاتی ک استفاده میکنم رو برات نوشتم

ولی موی بلند پرپشتش عذابه من چن بار خواستم برم حجم گیری کنم گفتن موخوره میاره نرفتم

چشم😘تقریبا ماهی دو بار قبل از حموم روغن نارگیل میزنم تا یکی دو ساعت ماهی دو بار آب برنج، شامپو و ما ...

من هرهفته دوبار قبل حموم روغن زیتون میزنم به ساقه هام به کف سرمم یه روغن تریکبی مخصوص ریشه گرفتم ترکیب 25 تا روغنه اونو میزنم 

بعد اندازه تو براق نمیشه نمیدونم چرا حتی بعدشم دوباره از حموم میام روغن ساقه مو اونم ترکیبیه بازم 20 و خورده روغن قاطیه میزنم بیشتر وزشو میگیره تا براق کنه

آب برنجو اتفاقا میدونستم ولی نمیدونستم تا این حد تاثیر داره حتما امتحانش میکنم تو به چه روشی آب برنجو واسه موهات استفاده میکنی؟

منم خیلی کم از اتو یا سشوار استفاده میکنم مگه این که مجبور باشم 

پس مو قشنگی خودت😍😍پر پشتی موهای من ارثیه عزیزم، ولی برای پرپشت شدن فکر کنم مکمل بیشتر جواب باشه تا ...

اره بلندیشو و رنگشو همه دوست دارن برعکس تو موهای من روشنه خرماییه ولی واسه توام رنگش خیلیی خوبه

زینک میخورم ولی دارو خاصی تاحالا واسه پرپشتیش استفاده نکردم بیشتر همون روغن ترکیبیه رشه مو زدم یمک حس میکنم تاثیر داشته

اره میدونم دردسره ولی یه کوچولو میخوام پر تربشه

چون ضخامت تار موهام کمه واسه اون

واسه شما هم پره هم ضخامت تارموهات زیاده

پس چی باید وایسیم کچلیمون رو تماشا کتیم اخه چرا مس بعضیل با رلزیانه یا ال دی خوب شدن 

ال دی من چن سری خورم دیگه ،کو☹رازیانه رو نمیدونم بخورم یا نه اخه برا همه کس نمیشه

من هرهفته دوبار قبل حموم روغن زیتون میزنم به ساقه هام به کف سرمم یه روغن تریکبی مخصوص ریشه گرفتم ترک ...

وای چقد شبیه منیییی، نصف عمرم در حال رسیدگی ب موهامم🤣🤣برنج رو که مامانم میخواد آبکش کنه میگم آبش رو بگیره برام بدون نمک و روغن، میزنم به موهام بعد کلاه حمام میپوشم تا یکی دو ساعت بعد دوش میگیرم