2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه مدت بیومیل میدادم اشتهای دخترم بهتر شده بود اما اون یکیو نمیدونم چطوره

بیومیل گیاهیه؟

چند وقت دادی؟

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  
من یه مدت بیومیل میدادم اشتهای دخترم بهتر شده بود اما اون یکیو نمیدونم چطوره

اشتها دختر منم کمه پس تاثیر داره؟تپل نشد؟

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  

دختر من بی اشتها بود

دکتر زینک داد

بهتر شد

به دکتر بگو

اگه وزن گیریش خوبه حساس نشو

بچه ها همش تغییر میکنن

دختر من بی اشتها بود دکتر زینک داد بهتر شد به دکتر بگو اگه وزن گیریش خوبه حساس نشو بچه ها همش ت ...

برای دو ماه زینک میدن؟؟وزنگیریش تعریفی نداره خیلی کم اضافه میکنه و اینکع کم وزن هم بود تازه ۴۳۰۰ هست🥺

بیومیل گیاهیه؟ چند وقت دادی؟

آره دخترم حساسیت پیدا کرده بود به شیرش مجبور شدم عوض کنم بیومیل ال اف دادم یکماه غذا نمیخورد اصلا اشتهاش بیشتر صده بود وقتی بیومیل میخورد اما چون دکترش گفت طولانی مدت نبايد بخوره باز بهش آپتامیل میدم 

برای دو ماه زینک میدن؟؟وزنگیریش تعریفی نداره خیلی کم اضافه میکنه و اینکع کم وزن هم بود تازه ۴۳۰۰ هست ...

فکر نکنم به دوماهه بدن

۵ ماهگی به من داد

ریفلاکس اینا نداره؟

بالا نمیاره زیاد؟

خوابش خوبه؟

آره دخترم حساسیت پیدا کرده بود به شیرش مجبور شدم عوض کنم بیومیل ال اف دادم یکماه غذا نمیخورد اصلا اش ...

آپتامیل پپتی میدی؟

دختر منم آلرژی داره اسهال میشد

دو هفته ست ایزومیل دادم حالا یبوسته🙁

فکر نکنم به دوماهه بدن ۵ ماهگی به من داد ریفلاکس اینا نداره؟ بالا نمیاره زیاد؟ خوابش خوبه؟

بالا ک نمیاره فقط دو تا دستاش میخوره😖خوابش سبکه اصلا در طول روز اگر دو ساعت خوب بخوابع🥺

اشتها دختر منم کمه پس تاثیر داره؟تپل نشد؟

تپل که نه ولی حداقل غذاشو میخوره قبلش یه قاشق هم به زور میدادمش بیومیل ال اف میدادم یکم تلخه تلخ هم نه بی مزه هست حساسیت داشت به شیرش مجبور شدم بیومیل بدم یکماه خورد خیلی بهتر شده اما دکترش گفت نباید طولانی مدت شیر ال اف بخوره یه پیمانه از شیر ال اف یه پیمانه آپتامیل قاطی میکنم تا معدش عادت کنه باز آپتامیل بخوره