2777
2789
عنوان

یخچال دوقلو دونار

3869 بازدید | 11 پست

سلام خانما میخوام یخچال دونار بخرم امروز رفتم از یکی از آشناها که لوازم خانگی میفروشه بخرم نداشت گفت مارک خوبی نیس چیزای دیگه ببر نمیدونم چون خودش دونار نداشت اینو گفت یا واقعا خوب نیس گفت سر وصداش زیاده کسی هست داشته باشه آیا راضی هستید یانه

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه
خالم داره میگفتم دیگه تولید نمیشه که

چرا بابا هستش قیمتشم ۱۹ تومنه البته فقط آبسردکن دارش مدلای دیگه ش گرونتره خاله ت راضیه ازش؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا بابا هستش قیمتشم ۱۹ تومنه البته فقط آبسردکن دارش مدلای دیگه ش گرونتره خاله ت راضیه ازش؟

والا اون تیر بره تو چشمش میگه چقدر خوب بود

نمیدونم راضیه یا نه ولی صدا نداره من تنها هم خونش بودم ، از نظر سکوت میگم ولی صدا نداشت

کلا وسیله برقی شانسیه الان لباس‌شویی من ال جی مال مامانم هم همینطور یکی من صداش خیلی کمه یکی مامانم تو خونه راه میره وقتی روشنه😂ولی دونار شنیدم خوب نیست من خودم یخچالم کلور خیلی هم راضیم 

جاری من ومادر شوهرم دارن اصلا خوب نیست وراضی نیستن میگن صدا داره خیلی برفک میزنه تا الان چند بار رفت ...

ممنون از نظرتوعزیزم پس درست گفتن و جالب نیس

کلا وسیله برقی شانسیه الان لباس‌شویی من ال جی مال مامانم هم همینطور یکی من صداش خیلی کمه یکی مامانم ...

ببین حتما تراز نشده درست که لرزش و صدا داره

آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.
کلا وسیله برقی شانسیه الان لباس‌شویی من ال جی مال مامانم هم همینطور یکی من صداش خیلی کمه یکی مامانم ...

آره اونم هست ممنون عزیزم 

ببین حتما تراز نشده درست که لرزش و صدا داره

آره اگه تراز بشه اصلا صدا نمیدن الان لباسشویی من اسنوا خیلیییی راضیم بیصدا وعالیه کارش مال مادرم سامسونگه چون تراز نیست وقتی روشنه وحشتناک صدا ولرزش داره دلیلش همون تراز نبودنه ولی با شانسی بودن موافقم دیدم تلویزیون الجی همش تعمیر بوده ولی تلویزیون مارک معمولی عالی کار کرده

آره اگه تراز بشه اصلا صدا نمیدن الان لباسشویی من اسنوا خیلیییی راضیم بیصدا وعالیه کارش مال مادرم سام ...

اگه برند معروف بگیری کمتر خراب درمیاد.

برند متفرقه یکم جالب نیستند

آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.