2777
2789
عنوان

چالش لاغری

187 بازدید | 13 پست

سلام دوستان میخوام لاغر کنم کاهش وزن و کاهش سایز تنهایی سخته کسی پایه هست گروه بذاریم و باهم پیش بریم اینجوری هم کسی خسته نمیشه ول کنه مشکلات و چالش های لاغری مونو هم باهم با مشورت حل کنیم 

سلام 

تاپیک مانکن های زیبا 

(سرچ کنی میاد)

استارترش @خزان_نارنجی    

تو تاپیک تگت میکنم 

دو صفحه اول رو بخون و سر گروهت رو تگ کن تا کمکت کنه

مانکن های زیبا گروه قرمز --> صعود به گروه نارنجی --> صعود به گروه بنفش -->۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ : ۸۸ --> ۱۸ خرداد : ۸۴/۸ --> ۱۸ تیر : ۸۱ --> ۱۸ مرداد : ۷۹ --> ۱۸ شهریور : ۷۶/۸--> ۱۸ مهر : ۷۵ --> ۱۸ آبان : ۷۳/۵ --> ۱۸ آذر : ۷۲ --> ۱۸ دی : ۶۷ --> ۱۸ بهمن : ۶۷ --> ۱۸ اسفند : ۶۶ --> ۱۸ فروردین : ۶۸/۵ --> ۱۸ اردیبهشت : ۶۵/۴ --> ۱۸ خرداد : ۶۴ --> وزن فعلی : ۶۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هستم      

با چه روشی میخوای لاغر کنی؟

مانکن های زیبا گروه قرمز --> صعود به گروه نارنجی --> صعود به گروه بنفش -->۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ : ۸۸ --> ۱۸ خرداد : ۸۴/۸ --> ۱۸ تیر : ۸۱ --> ۱۸ مرداد : ۷۹ --> ۱۸ شهریور : ۷۶/۸--> ۱۸ مهر : ۷۵ --> ۱۸ آبان : ۷۳/۵ --> ۱۸ آذر : ۷۲ --> ۱۸ دی : ۶۷ --> ۱۸ بهمن : ۶۷ --> ۱۸ اسفند : ۶۶ --> ۱۸ فروردین : ۶۸/۵ --> ۱۸ اردیبهشت : ۶۵/۴ --> ۱۸ خرداد : ۶۴ --> وزن فعلی : ۶۲

میخوای کالری شماری کنی؟اگه اینجا گروه تشکیل میدی من هستم

بالاتر من پست گذاشتم میخوای تو رو هم تو تاپیک تگ کنم؟

بالاتر من پست گذاشتم میخوای تو رو هم تو تاپیک تگ کنم؟

ممنون میشم تگ کنی من خودم نتونستم عضو بشم

۳/۱۶ وزن۸۹🤦‍♂️🤦۴/۱۶ وزن۸۴😍🤩😍۵/۱۶ وزن۸۰🥰🥰وزن هدف ۶۸😜🤪🤪🤪🤪💪💪💪💪💪💪نتونستم ب هدفم برسمو خدا بهم ی نی نی داد
با چه روشی میخوای لاغر کنی؟

من کالری شماری میکنم

۳/۱۶ وزن۸۹🤦‍♂️🤦۴/۱۶ وزن۸۴😍🤩😍۵/۱۶ وزن۸۰🥰🥰وزن هدف ۶۸😜🤪🤪🤪🤪💪💪💪💪💪💪نتونستم ب هدفم برسمو خدا بهم ی نی نی داد
فقط با کالری شماری؟ وزن هم کم کردی ؟ 

ن عزیزم روزی ۴۵ دیقه پیاده روی میکنم