2777
2789

جیگرم اتیش می گیره می گم اماتوان دیدن این حالشوندارمممم...خدایااگرنمی خوای شفاش بدی اذیتش نکن بهش صبرو ارامش بده دلهره شو ازش بگیر خدایاارامششششش بهش بده....خدایاخسته شدم از بس صدات کردم رحم کن ....به منم ارامش و صبربده جان فاطمه ات به مادرم فاطمه رحم کن همه جوره....خدابه همه مادرای این نی نی سایتی ها سلامتی بده و به اونایی که اسمانی شدن رحمت فرصت روحشان شاد.😭❤

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان‌شاءالله به حق حضرت فاطمه (س) به زودی حال مادرتون خوب بشه و به آرامش برسند .

امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی؟! 🙃🌿 میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی ؟! 😊❤.           تازه وارد نیستم کاربری سوممه 🙃
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل لولیک فرج ببخشید میتونم بپرسم چشونه مادرتون

سرطان ریه حاد

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
مادره منم سرطان ریه داست..چقدررر زجر و استرس کشیدد..از کدوم خدا کمک‌میخوای..اون ظاللللممم اصلا وجود ...

چقدرطول کشید؟نمی دونم حکمتش چیه اینطوری نگو منم ناراحتم اما چاره نیست...

ایشالله هرچی خیره همون میشه حالت قشنگ درک میکنم  پدرعزیزم دو روز قبل عید آسمونی شد چندساله یکسره زجر میکشید این دکتر اون دکتر...یه روز ازته دل گریه کردم خدایا مصلحت ت رو نمیدونیم به پدرم آرامش عطا کن اینقدر درد نکشه چندروز بعدش آسمونی شد دلم براش تنگ شده بمیرم براش چغدر مهربون دلسوز بود ... بسپارش دست خدا

مادره منم سرطان ریه داست..چقدررر زجر و استرس کشیدد..از کدوم خدا کمک‌میخوای..اون ظاللللممم اصلا وجود ...

چون مادرت فوت کرده این حرفو میزنی 

ولی نمیدونی ک‌خدا همه جا کنارته و چقدر هواتو داره 

تاریخ شروع رژیم1402/01/25 وزن شروع80🤗۷۸.۶۵۰🤗

بنده خدا استرس مرگ بیشتر از بیماری زجرش می ده...😭😭😭😭خواهشا براش ارامش بخواین ازخدا