2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا جایی که من میدونم برای کارشناسی همون مهندسی کامپیوتره

ارشد که بری میشه چند شاخه

که یکی از شاخه هاش نرم افزاره

چه عجب من یه علاقه مند به این رشته دیدمممم

خودم میخوام همین رشته رو بیارم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
نرم افزار بهتره من جزو انیمیشن هستم اگه بتونی انیمیشن پوستر یا فتوشاپ کار کنی خیلی درآمد داره

شما ارشد انیمیشن خوندید؟

بازار کارش چطوره؟

درآمدش خوبه؟

برای داخل یا خارج چی؟

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
تا جایی که من میدونم برای کارشناسی همون مهندسی کامپیوتره ارشد که بری میشه چند شاخه که یکی از شاخه ...

تو دانشگاه ازاد دوتا رشته کامپیوتر بود، منم علاقه ای ندارم بهش 😂 فقط میگن واسه مهاجرت خوبه براهمون میگم برم

نرم افزار بهتره من جزو انیمیشن هستم اگه بتونی انیمیشن پوستر یا فتوشاپ کار کنی خیلی درآمد داره

اون سمتی و میخوام که میره برای آی تی و برنامه نویسی و اینا، و اینکه من هیچ پیش زمینه ای راجب کامپیوتر ندارم هیچییی، برم بخونمش کم میارم؟

تو دانشگاه ازاد دوتا رشته کامپیوتر بود، منم علاقه ای ندارم بهش 😂 فقط میگن واسه مهاجرت خوبه براهمون ...

🤣🤣🤣

نه من دوست دارم

برای مهاجرتم خوبه

اخه ادم تا واردش نشه متوجه علاقش نمیشه شاید وارد رشته شدم خوشم اومد، ولی چون پیش زمینه ای ندارم میتر ...

باید ببینی کار با کامپیوتر و کلا کنجکاوی رو دوست داری یا نه