خیلی مهربونه خوشگله پولداره و مطمعنم دوسم داره و منم دوسش دارم فقط هم قد هستیم قدمون ۱۶۴ الان نگید از اول دیدیش آره دیدمش ولی جوری عاشق شخصیتش شدم که قدش برام مهم نبود الان تو عروسیا کفش تخت میپوشم
آره منم بخاطره همین امتیازاش و علاقمون این زندگیو ادامه دادم
تو اصلن نباید خیلی به قدش اهمیت بدی اگه کسی هم بد قدشو گفت تو باید بگی بهتره اگه بخوام ببوسمش یا یه چیزی درگوشش بگم زیاد اذیت نمیشم با ادا بگو تا طرف مقابلت خفه خون بگیره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اوه دخترم داری الان به این چیزا فکر میکنی من فکر کردم تازه ازدواج کردی هر چند دختر دایی خودم شوهرش ریزه میزه بود و قد کوتاه بعد از ۱۳ سال ازش جدا شد هیچ وقت نتونست دوستش داشته باشه
[QUOTE=241231259]الهی بمیرم چرا بنده خدارو اذیت میکنی بچسب به زندگیت[/QUOTسعی کردم حرف مردم برام مهم نباشه چون یه ساعت بدون شوهرم نمیتونم زندگی کنم خیلی بهش وابسته م