2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی خوبه فقط..‌.

| مشاهده متن کامل بحث + 1457 بازدید | 54 پست
آره منم بخاطره همین امتیازاش و علاقمون این زندگیو ادامه دادم

تو اصلن نباید خیلی به قدش اهمیت بدی اگه کسی هم بد قدشو گفت تو باید بگی بهتره اگه بخوام ببوسمش یا یه چیزی درگوشش بگم زیاد اذیت نمیشم با ادا بگو تا طرف مقابلت خفه خون بگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اصلن نباید خیلی به قدش اهمیت بدی اگه کسی هم بد قدشو گفت تو باید بگی بهتره اگه بخوام ببوسمش یا یه ...

ولی واقعا خوشگله و اطرافشم شلوغه بخاطره شغلش و مطمعنم بهم وفاداره بارها امتحانشم کردم😂

دخترم قدش خوبه

اوه دخترم داری الان به این چیزا فکر میکنی من فکر کردم تازه ازدواج کردی هر چند دختر دایی خودم شوهرش ریزه میزه بود و قد کوتاه بعد از ۱۳ سال ازش جدا شد هیچ وقت نتونست دوستش داشته باشه 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c