2777
2789

خواستم ماش و حبوبات خیس کنم واسه فردا اش بپزم . دیدم داخل ماش پره شپشکه . بعضی هاشو سوراخ کرده ولی اکثرش سالمه . ب نطرتون بپزمش مریض میشیم یا بندازمش دور ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر موفع حبوبات میگیری اول کم بگیر بعدم چند ساعت بذار فریزر. الانم فریزشون کن بعد بشور و بپز

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بریزی بیرون بهتره ..مگه چند کیلو ماش داری؟

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  
بخیسون توی آب تا اونهایی که خراب شده میاد روی آب و اونهایی که ته نشین شده خوب هست  

شستمش . حشره ها اومدن رو اب انداختمشون . ولی همه ماش ته ظرف میرن حتی سوراخ شده هاش . ولی داخلشون چیزی نیس فقط سوراخشون کرده . اکثرشون سالمه . همسرم میگه چندشم میشه بریزی تو غذا . میترسم انگل بگیریم

بریزی بیرون بهتره ..مگه چند کیلو ماش داری؟

دو کیلو هست . ولی فکر کنم تازه حشره زده بیشترش سالمن . وقتی شستم حشره ها جدا شدن ‌‌. فقط بعضیاشون سوراخ شدن . اول نمیدونستم حشره زده یهو ریختم قاطی لوبیاهاو بقیه حبوبات که بخیسونم دیدم حشره داره . الان باید ماش رو از بقیه جدا کنم 

برای منم یه بار اینجوری شد. تمیز کردم و شستم و آب ریختم تا خیس بخوره ولی بازم حشره داشت حتی امتحان کردم موقع پخت هم بازم حشره ازش بیرون‌ میومد. همه رو ریختم دور 

شما هم بریز دور و اصلا ازش استفاده نکن 

ماس یه جوریه وقتی حشره بزنه تمیز نمیشه

من اهلِ دوست داشتَنَم...تو اهلِ کجایی؟                   با عرض پوزش، درخواست دوستی پذیرش نمیشود🚫