2777
2789

کسی بلده؟؟؟🤔🤔🤔

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لوله باز کن

عه چ جالب پس_همم لوله باز کن گفتین 😍🤗

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

لوله باز کن و با وایتکس قاطی کن ولی حتما هم ماسک بزار هم از دستکش استفاده کن

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤
عه چ جالب پس_همم لوله باز کن گفتین 😍🤗

اره خیلی خوب تمیز میکنه قشنگ بزاری چندین ساعت بمونه..با آب قاطی کن تو لگن بزرگ..عین روز اولش میشه

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

این خیلی خطرناکه هیچوقت نباید شوینده ها رو باهم قاطی کرد

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

اها باشه مرسی گلم🌹

اره خیلی خوب تمیز میکنه قشنگ بزاری چندین ساعت بمونه..با آب قاطی کن تو لگن بزرگ..عین روز اولش میشه

وای چ خوب_اینک میگن چدن اصل باشه ،وگرنه زنگ میزنه و خراب میشه ،از کجا بفهمم چدن اصله؟؟شما میدونی؟؟🤔

وای چ خوب_اینک میگن چدن اصل باشه ،وگرنه زنگ میزنه و خراب میشه ،از کجا بفهمم چدن اصله؟؟شما میدونی؟؟🤔

والا من گازم ایرانی بود .‌دل و زدم به دریا گفتم یا خراب میشه یا تمیز میشه...البته یکم قبلش یه گوشه رو تست کردم دیدم چیزی نمیشه

با سیف کرمی هم چدن خیلی تمیز میشه

سیف بریز رو چدن و بزار یه مدت بمونه

چدن های من خیلی کثیف بود دو سری با سیف تمیز کردم خیلی خیلی بهتر شده یه ذره چربی مونده بهش که فکر کنم باید با چاقو بتراشم

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
خدایااا تو دیوونه ای لوله بازکن با وایتکس منفجر میشه

😰😨😨

والا من گازم ایرانی بود .‌دل و زدم به دریا گفتم یا خراب میشه یا تمیز میشه...البته یکم قبلش یه گوشه ر ...

عه آها