2777
2789
عنوان

دخالت و فضولی خانواده شوهر

207 بازدید | 10 پست

شوهر من دست بزن پیدا کرده بود و خیلی داشتم سواری میدادم اون اواخر تا اینکه پدرم برا اولین بار پشتم دراومد...بعداز اون یروز گوشی شوهرم و پیامای خواهر و مادرشو دیدم عرق سرد کردم ینی باورم نمیشد که انقد نمک به حروم باشن،فهمیدم همه چی زیر سر اوناس و شوهرمو پر میکردن،خواهر شوهرم خودش عین حیوون کتک میخوره تلافی عقده هاشو سر زندگی من درمیاره،همش پیاماش هست که میگه نزدیک زنت نشو ازش تعریف نکن رابطه باهاش برقرار نکن...منم دیگه نه زنگی زدم نه پیامی بهشون دادم چون ذات خرابشونو شناختم،اما شوهر من میگه تو امور زندگیم بهم کمک کردن تو هم زیاد رفتی ارایشگاهشون مجانی کار واست کردن،اما من مجبور بودم چون شوهرم پول ارایشگاه نمیداد میگفت ما خودمون سالن داریم نرو غریبه،حالا موندم چه کنم؟منت کاراشون رو سرم هست و من بد شدم این وسط شوهرمم که مادر خواهرشو سجده میکنه از بس بچه ننس...من نه بی احترامی کردم بهشون نه هیچکاری کردم فقط چت هاشونو بلاک کردم گوشیشونم ورنداشتم چون پرروتر از این حرفان ولی میدونم پشت سرم هزارتا قسم دروغ میخورن،ابرو جا نذاشتن برام،شما بودین چکار مکردین؟

گفتم غم تودارم...گفتا غمت سرآید...کی آخه؟¿😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنگین و سرد برخورد کن رابطتو خییییلی محدود کن

اخه باز با شوهرم به مشکل میخورم میگه به زور دوسشون داشته باش 😐و اونم باهام بد میشه نمیدونم با این خاندان پررو و پرمدعا چکار کنم هر کار میکنن کسی حق نداره چیزی بهشون بگه

اول ب همسرم میگفتم ک تمام پیام‌هارو دیدم دوم دیگه اهمیت نمی‌دادم بهشون 

گفتم بهش😐اون خودش از همه بدتره،میگه نباید زندگیت بخاطر یه سیلی ول میکردی،پدرت منو تهدید کرده که مهرتو میگیره اگه یلار دیگه دست روت بلند کنم،اونا هم مقابله به مثل کردن😐