بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره عزیزم علائم همین مریضی جدید بین بچه ها منمبچم سرش داغ ود ولی از گردن به پایین نه
دوروز اینجوری بود بعد دوروز دیگه بدنشم داغ میشد بردمش دکتر
پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
علائم مریضی جدیده حالا دوروز دیگه ببین تمام بدنش داغ میشه پسر منم اول اینجوری بود فقط سرش داغ بود در صورتی که همیشه اینجوری نیست
پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
براش دگزامتازون زد و شربت چرک خشک کن آزیترو ۲۰۰ شیاف استامینوفن تازه آمپول دگزامتازون رو زد یه روز کامل هم هر شیش ساعت شیاف میزاشتم خیلی بد بود کوریزان هم داد الانم هنوز باز سرفه میزنه هردوتا پسرامگرفتن مثل هم الان هنوز سرفه میزنن بعد یه هفته ولی تبشون بعد دگزامتازون بهتر شد
بعد یه هفته هنوز خبو نشدن روزای اول اصلا سرفه و آبریزش نداشتم الان چهار روزه همش سرفه دارن سرفه خلط آور سه روز اول اسهال و استفراغ هم بودن