2777
2789

امروز بهم زنگ زد گفت نمیخواد و نمیتونه ادامه بده و تموم کرد. میخوام برش گردونم به هر قیمتی که شده چون تو تاپیک قبلی گفتم چرا ... میگن ذکر یا ودود خوبه برای برگشتن و ازدواج با فرد مورد نظر و خاص. کسی انجام داده یا شنیده یا تجربه داره ؟؟ لطفا بهم بگین چطوری باید انجام بدم باید با من ازدواج کنه و نمیشه ولش کنم چون نمیتونم پس نگین ولش کن و فلان و بمان . راه کار بدین چطوری برش گردونم میدونم سخته ولی باید باهاش ازدواج کنم.  حداقل ارمش روحی بگیرم و بعد که محرم شدیم نخواست جدا میشیم ... تو رو خدا اگه ذکری دعایی ختمی یا کاری بلدین بگین در ضمن اسم مادرش رو نمیدونم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای محبت تاثیر داره ولی ازدواجو نمیدونم 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
خودت بیشتر اسیب میبینی 

الان خیلی اسیب دیدم از صبح دارم گریه میکنم حداقل اسم محرم بیفته روم بهتره پیش خودم از خودم شرم نمیکنم اونوقت بعد بره گمشه هر کجا که خواست

نمیدونم خودمم موندم 

ی لحظه فارق از همه چیز و همه کس، 

قلبت از کار بنداز

بعد عقلت فعال کن، ببین اینقدر ارزش داره که دست به دامن خدا بشی؟ 

بوی بهبود ز اوضاع جهانم می شنوم...                            مانده ام کشور من جزء جهان نیست چرا! 

عزیز من دختر خووب چیزی و بزور از خدا نخواه منم یروزی کاری ک تو میکنی و کردم بزور اسمون و ب رمین دوختم هزارتا نذر و چله و دعا و نماز برداشتم ک رابطه کات شدمون برگرده و ازدواج کنیم ب خدا گفتم من هیچی دیگه ازت نمیخوام فقط همین ادم بده ب من گفتم مگه تو خدا نیست خداییتو نشونم بده من همینو میخوام و امروز بعد ۷سال عذاب روزی صدبار میگم این چ گهی بود من خوردم چرا این اشتباه و کردم اصلا ما مال همدیگه نبودیم قربانی خودخواهی و اشتباه من شد ی بچه این وسط ک تا اخر عمرم و خودم بخاطرش نمیبخشم

ی لحظه فارق از همه چیز و همه کس،  قلبت از کار بنداز  بعد عقلت فعال کن، ببین اینقدر ارزش ...

این کارو کردم مسیله حیثیتم هست  حریف قلب میشم ولی وجدان و ارامش ندارم