2777
2789

به شوهرت بگو کاری باهاش نداشته باشه. 

میدونم ناراحتی. ولی بخدا تقصیر شوهرته. اون باید متعهد به شما باشه 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شکایت کن!کاری کردی که اون میره ازت شکایت میکنه

دوست گلم اگه حاجت داری، اگه نذری به گردنته، اگه اموات داری ومیخوای واسش خیرات بدی،درخواست دوستی بده تا هم مشکل من حل بشه هم شما ثواب کنید❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️خدای مهربونم تنهام نذار😍
مزاحمه مزاحم دوتا بچه داره

قرار نیس جو این سایتو بهم‌ بریزی برو کار دیگه ای کن نکه یه شماره میزاری تو سایت این مارت جرمه از کجا معلوم این شماره یکی نزنه تو گوشیش هکر نباشه یا هزارتا مورد دیگه 

بله زنه سلیطه

خدا لعنتش کنه 

تو زندگیم نخواستم با حرفام با کارام دل کسی رو بشکونم .در جواب کسی که ظالمه و منطق حالیش نیست فقط سکوت میکنم و میگذرم🚶🚶انسانیتم رو با هیچچچچی عوض نمیکنم.
اره حالا من بد شدم الان  بی حیا ها خوبن وتو خوبی

من نگفتم‌اون خوبه ولی کارشماهم‌بده 

مشکلی دارید میتونید از راهش پیش برید 

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

خب میره خطشو عوض میکنه فقط داری صورت مسئله رو پاک میکنی با این کارت🤦🏻‍♀️

به من جواب نمیده شاید از شوهرش بترسه تازه خطشو عوض کرده اگه شوهرش بفهمه اینبار میکشدش

مقصر اصلی شوهرته بعد اون سلیطه!اول شوهرتو آدم کن به هرکس رسید وا نده!اونا که شغلشون هرزگیه براشون مهم نیست اغلب کسب درآمد میکنن! 

دوست گلم اگه حاجت داری، اگه نذری به گردنته، اگه اموات داری ومیخوای واسش خیرات بدی،درخواست دوستی بده تا هم مشکل من حل بشه هم شما ثواب کنید❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️خدای مهربونم تنهام نذار😍