2777
2789
عنوان

شستن روکش تشک فنر دار کمکککککک!!!!!!

140 بازدید | 15 پست

سلام 

دوستان من یه تشک طبی فنر دار دارم روکششو الان چندساله نشستم امروز احساس کردم خیلی کثیف شده دیگه و درست نیست از لحاظ بهداشتی 

الان روکششو ی قسمتش زیپ داشت در اوردم ب بدبختی 

ب نظرتون بدم خشک شویی کوچیک نمیشه؟ 

بعد چجوری اینو دوباره بذارم داخلش 

انقد پشیمونم درش اوردم 😭

مطمئنید که نجات‌دهنده در آینه است؟؟بابا این یارو خیلی یجوریه 😐

بذار تو تشت آب روشم پودر ماشین بریز بذار چند ساعت بمونه بعد با پا یا دست بشور و آب بکش

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من درش آوردم شستم دوباره گذاشتم سرجاش

اما واسه من طبیه  فنر نداره

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
بذار تو تشت آب روشم پودر ماشین بریز بذار چند ساعت بمونه بعد با پا یا دست بشور و آب بکش

اب نره؟ کوچیک نشه 

به سختی با کمک شوهرت ،من کفی مبلو روکشش درآوردم دونفری بازور جا کردیم

شوهر ندارم 😂 اگه داشتم خوب بود 

اب نره؟ کوچیک نشه 

دیگه بستگی ب جنسش داره

من روتختیمو با دست میشورم،ماشین خرابش میکنه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
من درش آوردم شستم دوباره گذاشتم سرجاش اما واسه من طبیه  فنر نداره

اب نرفت؟ با چی شستی؟

من خوبه بدم بیرون خشک شویی

اب نرفت؟ با چی شستی؟ من خوبه بدم بیرون خشک شویی

نه.با تاید رو زمین

نمیدونم تا حالا خشک شویی چیزی واسه شستشو ندادم

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨