2777
2789
عنوان

اثاث کشی و باربری...میشه کمکم کنید

60 بازدید | 7 پست

سلام به همگی. من تهرانم. میخوام دو سه روز اینده جابه جا شم، این سومین سری هست اسباب کشی دارم.. دو سری قبل سرمو کلاه گذاشتن و ۴ برابر باما حساب کردن داشت به کتک کاری میرسید آخرش... اگر باربری منصف و خوب سراغ دارید که خودتون واقعا راضی بودین بهم معرفی کنید.. لطفااااا تبلیغ هم نکنید ممنونم

سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد.  

پارسال همین موقعا نزدیک ۳ تومن دادم... تازه نه یخچال داشتم نه فرش نه مبل... خونمونم دو تا کوچه اونورتر بود تا مدتها اعصابم خورد بود و نفرین میکردم

سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینه حدودی میتونید بگید

اگه جا بجایی دارین داخل خود شهر که ساعتیه یا میان بارو نگا میکنن چکی میکنن باید بار دیده بشه میان اونجا باهاتون توافق میکنن اگه خواستین بگین تا تماس بگیرم باهاتون حرف بزنم