2777
2789

مادرمم مسافرته خیلی استرس دارم از پسش برمیام یا نه اصلا طاقت گریه هاشو بی حالیشو ندارم خیلی ضعیفم در صورتی ک باید محکم باشم..کاش همه واکسن ها خوراکی بود میشه راهنماییم کنین آروم شم؟پریودم شدم شیرم کم شده

دقیقا عین دوماهگی میمونه هیچ فرقی نداره روی جای واکسنش یه قطره استامینوفن بمال دردش کم میشه تبش هم چک کن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
دقیقا عین دوماهگی میمونه هیچ فرقی نداره روی جای واکسنش یه قطره استامینوفن بمال دردش کم میشه تبش هم چ ...

تب سنج رو باید توی دهنش بزارم؟

جدی عین دوماهگیه؟اخه میگن سخت ترینه و فلان

دوماهگی ک خوب بود تقریبا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشأالله كه تب نميكنه به خودت استرس وارد نكن از يك روز قبل هر ٦ساعت به كوچولوت قطره ي استامينوفن بده مثلا يه بار ساعت٦عصر يه بار١٢شب بعد از واكسن هم هر ٦ساعت بده و سر ساعت حتما مصرف بشه اگه ديدي داره تب ميكنه هر٤ساعت. بعدشم روز اول كمپرس يخ بزار روز دورم حوله گرم بذار(هر٤،٥ساعت)

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

دوماهگی از همه آسونتر بود چون بچه زیاد تکون نمیخوره 

واکسن زدن بچه ها باهم متفاوته یکی خیلی ادیت میشه یکی نه کمتر دخترمن تو دوماهی اصلا ادیت نشد ولی ۴ ماهگی سه روز تب داشت شرایط نگهداری مث دوماهگی هست قطره استامینوفن ببر بعد واکسن بده بهش بخوره سریع میخوابه

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
تب سنج رو باید توی دهنش بزارم؟ جدی عین دوماهگیه؟اخه میگن سخت ترینه و فلان دوماهگی ک خوب بود تقریبا

نه دوماهگی و ۴ ماهگی و ۶ ماهگی عین همه سخت ترینش ۱۸ ماهگی 

و راحت ترین ۱۲ ماهگی 

زیر بغلش بذار دماسنج رو و عدد به دست اومده رو به اضافه نیم کن تا دقیق در بیاد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
از روز قبل چرا؟فردا واکسن داره 

كه تب نكنه. همه رو كامل نوشتم برات چون منم دخترم چند روز ديگه واكسن٦ ماهگيشه و ميدونم واقعا استرس داره

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
كه تب نكنه. همه رو كامل نوشتم برات چون منم دخترم چند روز ديگه واكسن٦ ماهگيشه و ميدونم واقعا استرس دا ...

ممنونم واقعا..مادر بیشتر از هرکس دیگه ای زجر می‌کشه..خیلی ناراحتم ازینکه قراره درد بکشه