2777
2789

نکنه نی نی چیزیش بشه 

ضربان قلبم رفته بالا که خودم دارم صدای قلب خودم می‌شنوم 

تو دلمم داره نبض میزنه 

چکار کنم 

شیش هفتمه

سلام عزیزم منم قهوه میخورم اینجوری میشم اگ عرق نعنا داری یه کم بخور 

امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی؟! 🙃🌿 میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی ؟! 😊❤.           تازه وارد نیستم کاربری سوممه 🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قهوه نخور فعلا

اگر خیلی دوست داری ۳ ماه دوم به بعد بخور اونم در حد هفته ای یکی دوبار

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

نباید میخوردی به دلیل کافئین حالا که خوردی نگران نباش چیزی نمیشه ولی سعی کن دیگه نخوری تااااا اخر بارداری منم همین بودم دلم پر میکشید برا نسکافه قهوه از دکترم پرسیدم گفت نگبه دلیل کافئین نخور 

پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞
قهوه نخور فعلا اگر خیلی دوست داری ۳ ماه دوم به بعد بخور اونم در حد هفته ای یکی دوبار

چه اشتباهی کردم 

اگه بدونین چقدر شکمم داره نبض میزنه 

می‌دونم بچه نیست ولی بی ربط هم نیست

نباید میخوردی به دلیل کافئین حالا که خوردی نگران نباش چیزی نمیشه ولی سعی کن دیگه نخوری تااااا اخر با ...

چرا مگه کافین چکار میکنه من سر بارداریم خیلی خوردم البته چای با شکلات کاکائو خیلی هوسم میکرد