2777
2789
عنوان

دلم گرفته

283 بازدید | 43 پست

خونه خودم تنهام شوهرم همش نیست میام خونه مامانم همش بحث با چشم گریان میام خونه خودم هیچ جا ندارم برم هیچ کس ندارم باهاش حرف بزنم درد دل کنم دلم آنقدر پر با کوچیک ترین چیز گریم میاد گفتم بیام اینجا بنویسم شاید آروم بشم 

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مث توهم بااین تفاوت که مامانم بخاطر دخترخالم رفنه شهرستان همش میره کارای اون میکنه اون وقت من هیچکی ندارم یه لیوان اب دستم بده شاغلم جز شوهرم هیچکی ندارم وقتی زنگ میزنم به مامانم بدتر اعصابم بهم میریزه میرم تو خودم کم حوصله و عصبی میشم

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

منم مث توهم بااین تفاوت که مامانم بخاطر دخترخالم رفنه شهرستان همش میره کارای اون میکنه اون وقت من هی ...

حالا خوبه شوهرت داری من چی اصلا خونه نیست شبم میاد سرش یا گوشی یا تلویزیون

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
فدای دلت برم درکت میکنم سعی کن کمتر بری خونه بابات خونه آدم هرچی هم باشه راحت تره خودت رو با ی چیزی ...

الان خونه بابام بودم گفتم به بابام من بخاطر شما ازدواج کردم اگرنه ازدواج نمی کردم 

منم مث توهم بااین تفاوت که مامانم بخاطر دخترخالم رفنه شهرستان همش میره کارای اون میکنه اون وقت من هی ...

مادر منم برای بقیه دل سوز برای دختر خودش نه

حالا خوبه شوهرت داری من چی اصلا خونه نیست شبم میاد سرش یا گوشی یا تلویزیون

نه ما صبح باهم میریم غروب باهم برمیگردیم ولی من از دست خانوادم حالتای افسردگی گرفتم تو خونه خیلی رفتارم بده دلم واسه شوهرم میوزه همش دوست دارم تو خودم باشم

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

عزیزم 

💓

نه ما صبح باهم میریم غروب باهم برمیگردیم ولی من از دست خانوادم حالتای افسردگی گرفتم تو خونه خیلی رفت ...

من از دست همه شاکیم نمیدونم چرا خدا یکی برای ما نفرستاد که همه این کمبود محبت ها جبران کن از تنهایی مجبورم دوره های مادر شوهرم برم شاید از خونه در بیام اونم میرم بیشتر حالم خراب میشه فقط برای یکم از خونه در بیام میرم

الان خونه بابام بودم گفتم به بابام من بخاطر شما ازدواج کردم اگرنه ازدواج نمی کردم 

خودت رو اذیت نکن والله من با خانواده شوهرم تو ی خونه هستم با وجود بودنشون اونقد تنهام شوهرمم همش ب قول خو ت سرش تو گوشیه  ولی چیکار کنم با ی چیزی سرمو گرم میکنم 

سکوت سرشار از ناگفته هاست
فدای دلت برم درکت میکنم سعی کن کمتر بری خونه بابات خونه آدم هرچی هم باشه راحت تره خودت رو با ی چیزی ...

دیگه حالم خراب شده آنقدر خونه بودم فیلم دیدم گوشی دستم 

خودت رو اذیت نکن والله من با خانواده شوهرم تو ی خونه هستم با وجود بودنشون اونقد تنهام شوهرمم همش ب ق ...

زندگی دوستام بقیه می بینم می بینم تو مجردی هم زندگی خوبی داشتن تو متاهلی هم زندگی خوب داشتن گردشون به راه محبت پدر مادر داشتن محبت شوهر دارن من هیچی ندارم