2777
2789

همسرم زیاد پیش میاد ک برام یه قطعه آهنگ میکس شده بفرسته بعضی وقتا یه قسمت قشنگ اهنگ رو براش تایپ میکنم 

بعضی وقتا هم قربون صدقش میرم🤐

الان چهارتا کلیپ برام فرستاده دوتا به یه واتساپ دو تا دیگه به اون یکی اکانتم

باید چی براش بفرستم ؟؟؟اخه اهمیت ندم ناراحت میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هرکسی با همسرش یه جور صحبت میکنه.

همون چیزی رو بگو که همیشه خوشحالش میکنه. چون اون میخواد با این کلیپا نشون بده به یاد شماست و خوشحالت کنه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

در جواب کلیپ هایی ک همسرتون میفرسته بی اعتنا نباشید

من چند بار برای همسرم پیام عاشقانه فرستادم

هیییچی جوابمو‌ نداد

یا فقط یه قلب میفرسته

و این باعث شد دیگع هییییچ متن و کلیپ عاشقانه ایی برا نفرستم😐

یکیشو استوری کن زیرش قلب و گل و اینا بذار

نه بدش میاد براش استاتوس عاشقانه بزارم...تو میوی میخوام جواب بدم...همیشه یکی یا دوتا میفرستاد راحت بودم الان چهارتاااا فرستاده نمیدونم چ کنم

نه بدش میاد براش استاتوس عاشقانه بزارم...تو میوی میخوام جواب بدم...همیشه یکی یا دوتا میفرستاد راحت ب ...

دیگه حضوری باید جبران کنی فکر کنم 🤭 حالا برعکس همسر من اگه براش استوری بذارم ذووووووووق میکنه 

تو رو خدا لایک نکن
عزیزم هرکسی با همسرش یه جور صحبت میکنه. همون چیزی رو بگو که همیشه خوشحالش میکنه. چون اون میخواد با ...

مثلا برم از تو نت براش جمله عاشقانه بفرستم یا همون حرفای معمولی از زبون خودم؟