2777
2789
عنوان

خواب نوزاد

157 بازدید | 22 پست

سلام

دوستان دختر من حدودا چهارماهشه و گاهی توی خواب بعضی وقتا بلند میخنده یا گریه میکنه یا به تازگی گاهی ناله طور ولی کوتاه، از دوماهگی اینجوریه طبیعیه؟ میترسم یهو !

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم طبیعیه ولی تنهاش نزار اجنه باهاش بازی میکنه

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

عزیزم طبیعیه ولی تنهاش نزار اجنه باهاش بازی میکنه

😱😱😱

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

دختر خالم نوزاد بود 4 ماهه 3 شب با مامان و باباش تو اتاق خواب بود 

یهو خیلییی بلند جیغ زد بعد گریه کرد خالم میگفت دست پاش میلرزید 

به نظرتون چرا؟

به تو از دور سلام ،به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام!😢♡ به تو از دور سلام ، به حسین از طرف وصله یِ ناجور سلام😔! به تو دلبسته شدم!! به شبایِ جمعه کربلا وابسته شدم ...  به تو دلبسته شدم !!به خدا من از همه به غیر تو خسته شدم 😢حسین اقام ♡همه میرن تو میمونی برام ...☆              شنیدم پنجره فولادت کربلا میده♡ سلام زندگی ،سلام عشق من؛ الاسلام علیک حجت بن الحسن...♡                                                                                                                     ♡الهی و ربی من لی غیرک؟!♡ (ای مبعود من!،مگه من جز شما چه کسی رو دارم!؟♡)در کدامین نخلستان هستی با دلدار خود بـه راز و نیاز نشسته اي؟در کدامین چاه سر فرو برده و راز دل می گشایی؟کاش می‌دانستیم بیت الاحزانت را کجا برپا کرده اي! یا امام زمان(عج)☆♡
😱😱😱

نترس 

ی سری میگن اجنه ی سری میگن فرشته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

دختر خالم نوزاد بود 4 ماهه 3 شب با مامان و باباش تو اتاق خواب بود  یهو خیلییی بلند جیغ زد بعد ...

شاید اجنه اذیتش کرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شنیدم بچه ها وقتی میخوابن همیشه یه قرآن بالا سرش بزارید

آره من هم شنیدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شنیدم بچه ها وقتی میخوابن همیشه یه قرآن بالا سرش بزارید

اره الان گذاشتم اتفاقا

دختر خالم نوزاد بود 4 ماهه 3 شب با مامان و باباش تو اتاق خواب بود  یهو خیلییی بلند جیغ زد بعد ...

شاید یچزی اذیتش میکرده اجنه ای چیزی

شاید اجنه اذیتش کرده

اخه چطوری نمیتونه کتک بزنه که

به تو از دور سلام ،به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام!😢♡ به تو از دور سلام ، به حسین از طرف وصله یِ ناجور سلام😔! به تو دلبسته شدم!! به شبایِ جمعه کربلا وابسته شدم ...  به تو دلبسته شدم !!به خدا من از همه به غیر تو خسته شدم 😢حسین اقام ♡همه میرن تو میمونی برام ...☆              شنیدم پنجره فولادت کربلا میده♡ سلام زندگی ،سلام عشق من؛ الاسلام علیک حجت بن الحسن...♡                                                                                                                     ♡الهی و ربی من لی غیرک؟!♡ (ای مبعود من!،مگه من جز شما چه کسی رو دارم!؟♡)در کدامین نخلستان هستی با دلدار خود بـه راز و نیاز نشسته اي؟در کدامین چاه سر فرو برده و راز دل می گشایی؟کاش می‌دانستیم بیت الاحزانت را کجا برپا کرده اي! یا امام زمان(عج)☆♡
شاید یچزی اذیتش میکرده اجنه ای چیزی

چجوری اذیت کنه ؟