2777
2789

بچه من دو سال و سه ماهه 

برای مسواک و صندلی ماشین واقعا به مشکل خوردم 

این دو تا مسأله به شدت روی روانمه و سر هر دو تا گریه و زاری و جیغ و داد داریم 

به سرم زده صندلی ماشینش رو که رنگش مشکیه بردارم با همدیگه رنگش کنیم شاید قبول کنه توش بشینه 

واسه مسواک هم وااای نگم قشنگ فاز شکنجه شدن به خودش میگیره این یکی رو هیچ ایده جدیدی ندارم امتحان کنم

شما بگید چی کار میکنید که بچه تون مقاومت نکنه و با خوشحالی مسواک بزنه و اینکه توی صندلی ماشین بشینه ؟ 

.

عزیزم😂

اصلا دعواش نکن درارامش باهاش برخورد کن

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

مسواک خودت بزن ببینه زور نکن بهش

صندلی هم ولش کن وقتی خوشش نمیاد زور که نیست

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من همین که تونست بشینه و کمرش سفت شد از صندلی ماشین استفاده کردم 

حتی مسافرت هم میریم اون تو هست. از اول باید عادت میدادی 

چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت می‌نامند و زندگی در نکبت را صبر می‌دانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا می‌اندازند. گاندی

برنامه کوکو ملون 

یه قسمتی درمورد مسواک زدن بود سرچ کن تو گوگل هست چندباری بزار اون قسمت رو ببینه خودش علاقه مند میشه 

در ضمن به اجبار انجام ندید نتیجه عکس داره

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

خودم مسواکمو برمیدارم میام تو خونه میچرخم مسواک میزنم اونم تشویق میشه زود میپره مسواکش رو میاره، ولی داخل ماشین پدرمون رو درمیاره هر روز یه تیکه از ماشینمون به فنا میره، تا الان زوار بغل، فرمون، سوییچ، اینه سمت شاگرد و دستگیره در و کنسول رو به چوخ داده، قشنگ اوراق کرده ماشین بدبختو، همش درو باز میکنه یا شیشه رو میده پایین 

لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏
عزیزم😂 اصلا دعواش نکن درارامش باهاش برخورد کن

اصلا توی شخصیت من نیست دعوا کردن با بچه ولی بالاخره باید مسواک بزنم براش دیگه 

اون واسه خودش گریه زاری می‌کنه منم مسواکشو میزنم حس میکنم واقعا این راهش نیست یه راه حلی می‌خوام که جواب بده آسیب هم نزنه به روح و روانش

.

دعوا بدتر فراریش میده

صندلی ماشین رو نمیدونم تجربه ای ندارم بچه هام تو بغلم میذاشتم یا میخوابوندم رو صندلی عقب

ولی برا مسواک زدن اینه های دندانپزشکی و نخ دندان کودک بگیر براش، مسواک انگشتی هم خوبه تا عادت کنه و سعی کن با بازی کردن و سرگرمی براش مسواک بزنی مثلا با اینه پشت دندونشو نشونش بده بگو غذا و شیرینی مونده کرمه میاد دندونتم با غذا میخوره و... خلاصه مفرح باشه براش 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

مسواک چاره نداره جز اینکه خودت جلوی اون بری مسواک بزنی اصلا هم بش نگی کم کم یاد میگیره یا ببین از کی الگو میگیره به اون بگو مسواک بزنه اصلا بش نگو ها فقط جلوش مسواک بزنه خودش میاد امتحان میکنه البته شاید الان اصرار کردی یکم لجبازی کنه اما کم کم تو راه میاد

💚اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد وعجل فرجهم💚               
دختر من همین که تونست بشینه و کمرش سفت شد از صندلی ماشین استفاده کردم  حتی مسافرت هم میریم اون ...

از اول نوزاد یک روزه که بود توی کریر خوابوندیمش آوردیم خونه  

توی کریر هیچ مشکلی نداشت واسه خودش می‌خوابید بیدار می‌شد بیرونو نگاه میکرد 

ولی از وقتی که تونست بلند بشه از جاش دیگه توی صندلی ماشین ننشست به هیچ وجه چطوری باید عادتش میدادم ؟ 

.