2777
2789
عنوان

تک فرزندی

221 بازدید | 19 پست

سلام.دوستان لطفا کسانی که تک فرزند دارن.لطفا بیان باهم صحبت کنیم.که ایا راضی هستن یانه.و دلیل انتخاب اینکه یه فرزند داشته باشن چیه.البته که اقتصاد دلیل مهمیه اما منظورم دلایل دیگه ای هست که اگه دوستان مدنظرشون بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من تک فرزنده و ۸ سالش داره پرمیشه

همیشه ناراحت و غمگینه از تنهایی

ولی بخدا بخدا بخدا فقط بخاطر اقتصاد و مستاجری نتونستم بچه ی دیگه ای بیارم وگرنه عاشق بچه ام و حسرت دومی رو دارم

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب🖤 رفیق اگر دلت خواست برادرِ پرکشیدم رو مهمونِ صلواتت کن🖤🖤🖤

من یه دونه بچه دارم

راستش شایسته مادر بودن نیستم 

اخلاق و اعصابم درست نیست 

بعد خودم تو خانواده پر جمعیت بودم بچه پنجم گاهی میگم شاید اگه کمتر بودیم بیشتر توجه بهم میکردن یا از نظر مالی بیشتر میرسیدن یا اگه خدانکرده ازدواج غلط داشتم راحت برمیگشتم

البته خودت میدونی اگه یکی یدونه هم بودم ممکن بود بازم هیچ کدوم از اینا که گفتم رو باز هم نداشتم

پسر ۵ ساله دارم. خودش اصلا نمیخواد خواهر یا برادر.

ما هم اصلا حوصله یه بچه دیگه نداریم. و اینکه خیلی حساسیم روی بچه. اگه دوتا داشته باشیم که خیلی زود پیر میشیم و عمرمون کوتاه میشه

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
سلام نه اگر نمیخواستن بچه یدونم نمیاوردن ک هم از تنهایی زجر بکشه هم مشکلات پدر مادر یکسره رو سرش آو ...

سلام یعنی شما یدونه فرزند دارید و الان از اینکه یک فرزند دیگه نیاوردین پشیمانید؟

دختر من ۱۲سالشه.به شدت راضیه از تک فرزند بودنش.من و باباشم راضی هستیم.انقد خوبه خونمون😍خونه چنو فرز ...

منم همینم. غصه میخورم برای پرجمعیت ها. خیلی عمیق فکر میکنم به همه چی که البته خوب نیست

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
من ی تک‌فرزند خوشحالم خیلیم راضیم

چقد خوشحال میشم همچین چیزی از تک فرزند میشنوم

همیشه نگران آینده ی پسرمم

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب🖤 رفیق اگر دلت خواست برادرِ پرکشیدم رو مهمونِ صلواتت کن🖤🖤🖤