2777
2789
عنوان

شوهرم میگه زن باید خوشگل باش

| مشاهده متن کامل بحث + 1565 بازدید | 40 پست
خوب پس اون چی اون راحت باش من فقط به خودم برسم

تو خودتو خوشگل کن تو‌ روحیه ت هم تاثیر داره و همسرتم دوس داره عزیز میشی 

بعدش با ناز و ادا 

اونم کم کم راهنماییش کن ک ب خودش برسه و میرسه تامام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو پس این مردهای تو خیابون که خوشگلن زن ندارن لابد؟؟؟؟ادم تو خیابون یه سری از مردها رو‌میبینه واقعا سوال پیش میاد براش چرا زن با یکی مثل این مونده 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
خوشبحالتون شوهرمن ک میگ کاش قدتت بلند بود😭

موقعی که اومد بگیره مگه چشمش نابینا بود نمیدید؟؟؟؟

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

کاش یکی اینارو بمن میگفت تهشم میگفت بیا این کارتم برو هرچی میخوای خرج کن😂

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          

حیف ک نمیشه گفت وگرنه بهش می گفتی من اگه خوشگل کنم ب خودم برسم دیگه تو در حدم نیستی ک بخوام باهات باشم

والااا

انقد بدم میاد بعضی مردا خودشون هیچ کاری برای رابطه نمی کنن ولی توقع حور و پری دارن

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
کارتش که نمیده میگه با ماهیانه خودت برو خخخ

برو عشق کن برا خودت کلیی روحیت عوض میشه 😍

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝