2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم دیگه!

1161 بازدید | 82 پست

بسمه خدا بسمه هر شب که میخوام بخوابم یادشون دیوونم میکنه امروز رفتم خونه چند تا ازکتابامو بیارم خود به خود صدا زدم ابجی کجای کتابم💔دنبال مامان بابام توخونه بودم داداشم هی میگفت وای اتاقم چه قدر بهم ریخته🙃مامان دعوام میکنه اما من داداشم فقط خاطره هاشون کنارمونن خدایا درد بسه برام هی میگم قویم اما نمیشه مگه من چه قدر توان دارم 🙃💔

منم صدای خواهرم همیشه تو‌گوشمه فرزانه گفتنش

♥️هموطنان گلم، نیاکان ما انسانهای شریفی بودند، شما هم دق دلی سختی روزگار را سر افغانها خالی نکنید، باهاشون جوری رفتار کنید که دوست دارید با خودتون تو آمریکا و اروپا اونجوری رفتار بشه♥️خدایا مادرمو قبل از صدسالگیش ازم نگیر، اگر هم برات مقدوره من را مادر یه دختر (ترجیحا چشم سبز) بکن که سه تایی مادر و دختر و مادربزرگ با هم  لذت ببریم.♥️ سلامتی چشم و صورت و پاهامو به تو میسپارم.♥️

😔😔 آخی خدا صبر بده بهت

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شده عزیزم

اینجا خیلی دیدم از شقاق و یبوست میگن نتیجه تجربه دوسالمو میگم انجام بدین روزانه ی قاشق روغن زیتون بریزین رو غذاتون شبا موقع خواب روغن زیتون وکرچک قاطی کنین بریزین تو ناف و جهت عقربه های ساعت ی کم ماساژ بدین اگه بیرون روی گرفتین نزنین دیگه  ی وازلین هم بزارین توی دسشویی موقع دفع بزنین ب پشتتون تا چند ماه تکرار کنین خوب میشین حتما❤
صبر نمبخوام من مزگ میخوام💔هم برا خودم هم برا داداس کوجوم مرگ بده بریم پیششون

بخاطره برادرت باید قوی باشی گناه داره، میدونم سخته ولی داداشت بجز تو کسی و نداره

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...