2777
2789
عنوان

حرف های جاریم

448 بازدید | 26 پست

بچه ی من نوه ی اوله،وقتی یکسالش بود جاریم عقد کرد،هربار من را میدید دائم میگفت مامانم ماها را بدون پوشک و با کهنه بزرگ کرده چون پوشک ضرر داره و....میگفت تو چطور بچه ات را پوشک میبندی؟ بچه ی منم مشکلات زیاد داشت و با این حرفاش خیلی اذیت میشدم ولی  جوابش را ندادم.

الان بچه ی خودش را پوشک میکنه با اینکه سرپا هم راحت  کارش را میکنه.

به نظرتون الان بهش یه جوری بگم که چرا پوشک میکنی یا دیگه نمیخواد؟

انگار تو دلم مونده  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من وقتی ازدواج کردم جاریم دوتا پسر داشت .ک اصلا ب اینا نمی‌رسید.

ب قرآن مسخره نمیکردم‌‌.ولی تو  دلم میگفتم وایسا من بچه داریم.چکارا ک نکنم.

الان بعد ۷ سال بچه آوردم.۸ ماهشه.هنوز قسمت نشده ی روز کامل نگهش دارم.انقد وضعیت روحی .گردن.رماتیسمم بده.

ب نظرم نگو اونم خودش رسیده ب جوابش

تو دلت اگر مونده عینا جمله ی خودشو بهش بگو و بگو مگه نگفتی ننت اینجور یادتون داده پس چرا انجام نمیدی

جدی؟ میترسم اونم به دل بگیره یه جا تلافی کنه.بسکه مظلومم

بهش بگو تا شاید دفعه دیگه یاد بگیره باتوجه به تجربه ای که داره حرف بزنه شاید  بعصی بچه ها به پوشک حساس باشن به خصوص دختربچه ها ولی این حرفا رو کسی باید بزنه که تو این زمونه بچه بزرگ کرده باشه نه اون قطعا مطمئن باش اگه بهشم بگی براشون عبرت نمیشه باز برای یک موضوع دیگری که در حد اون نیست اظهار نظر میکنه اینجور آدما تغییر ناپذیرند فقط شاید خودتو تخلیه کنی 

حتما بگو چی شد پوشک که بد بود حالا که گرونم شده چطور استفاده میکنی تو که بچه کهنه ایی بودی

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔