2777
2789
عنوان

بخیه ی جراحی دندون

216 بازدید | 9 پست

دوستان، دکتر هفته ی پیش پنجشنبه هشت تا از دندونای فک بالای من رو جراحی کرده بخیه زده(بخیه اش ازون جذبی ها نیس) گفته هفته بعد بیا معاینه.فردا قراره برم.بنظرتون‌میخواد دربیاره بخیه هارو؟کلا اصولا چند مدت بعد از جراحی درمیارن بخیه ها رو؟حسابی رفتن رو مخم این نخ ها زبونم نا خوداگاه میره طرفشون خیلی اذیت میشم😔

یه هفته 

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه هفته 

به شماهم انتی بیوتیک نوشت؟(مترونیدازول و اموکسی سیلین)هر شیش ساعت نوشت بخورم روزی شیش بار هم دهانشویه.دردم قاطی دردم شده انتی بیوتیکا داغون‌کرده معده امو.میخوام فردا پونه ی کوهی بگیرم دم کنم بخورم ب جای این انتی ببوتیکا

اصلا کندنش درد نداره من واسعه عقلم جراحی کردم کشیدم بعد وقت نداشتم برم دکتر بخیش خودم کشیدم

میدونم عزیزم به خدا از کندنش نمیترسم.درد هم داشته باشه یه لحظه ست و تحملشو دارم.میگم زودتر فردا بکنه تموم شه بره واسه هفته ی بعد نمونه رسما رو مخم رفتن این بخیه ها

اصلا کندنش درد نداره من واسعه عقلم جراحی کردم کشیدم بعد وقت نداشتم برم دکتر بخیش خودم کشیدم

عزیزدلم با اجازت اینم میپرسم ممنون میشم جوابمو بدی.

ازونجایی که دکتر گف هر شیش ساعت یه بار اموکسی سیلین و مترونیدازول بخورم از پنجشنبه ی هفته ی پیش تا الان هر شیش ساعت ی بار میخورم که زده معدمو داغون‌کرد.عفونت زیادی هم نداشت فقط بعد از جراحی واسه اینکه ی وقت عفونت تو خون نره گفته بخورم.منم تا الان خوردم‌و معدم داغون شده و عذر میخوام فقط حالت تهوع دارم.میشه به جاش پونه ی کوهی بگیرم دم کنم بخورم؟(مخصوصه عفونته)و دیگه فرصای انتی بیوتیک رو نخورم

عزیزدلم با اجازت اینم میپرسم ممنون میشم جوابمو بدی. ازونجایی که دکتر گف هر شیش ساعت یه بار اموکسی س ...

عزیزم من نمیدونم من دامپزشکم فدات بشم

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳